Présentation société Voir les autres offres
   
 

Spilberg IT Dev Careers - Senior .NET Developer

Wil je graag meebouwen aan een uniek softwarepakket in de Cloud? Heeft .NET geen geheimen voor jou? Hecht je daarnaast veel waarden aan een groene werkomgeving? Dan is dit zeker een mooie opportuniteit voor jou!

 

 

Jouw rol als .NET Developer 

  • Als Senior .NET Developer ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en de nieuwe implementaties in het softwarepakket. Vooraleer je nieuwe functionaliteiten toevoegt, zal je een zorgvuldige analyse maken. Daarnaast ben je continu bezig met het optimaliseren van deze unieke software.
  • Geregeld ga je collega's assisteren en advies geven als het aankomt op technische vaardigheden waar jij specialist in bent. Ook neem je deel aan Code Reviews en ondersteun je nieuwe releases.

 

Jouw technische skills

  • ASP.NET
  • C#
  • SQL Server
  • Azure / AWS
  • API Development
  • Agile

 

Waar kom je terecht

 

Je komt terecht in een groene en moderne omgeving waar je als werknemer enorm veel kansen krijgt. Het bedrijf bestaat uit 47 werknemers en zij zijn momenteel nog in volle groei. Er heerst een open cultuur en geregeld worden er leuke evenementen georganiseerd zoals een vrijdagborrel, sportevenementen, ... Als je graag wilt meebouwen aan een succesverhaal, dan moet je zeker hier zijn!

Description société

Wie zijn we?

Spilberg assisteert je tijdens je hele IT dev career. Door middel van informatieverstrekking, kennisdeling en het creëren van interactie willen we in contact staan met jou als development hero. We schrijven en delen blogs, we organiseren meetups over technische topics, staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden en we waarderen je feedback. We staan voor: kennis, innovatie en kwaliteit.

Dat je het zonder ons kunt, weten we. Wij zijn er om je net een stap verder te brengen. Zo ben jij de development hero en zijn wij jouw sidekick.


Hoe Spilberg te werk gaat.

Jouw ideale bedrijf heeft niet elke dag een geschikte vacature beschikbaar. Het voordeel van ons? Wij weten precies wat welk bedrijf doet en waar er ruimte is voor een development hero zoals jij.

Omdat Spilberg de nichemarkt door en door kent, weten we wat er speelt in de markt. Bovendien hebben we jouw behoeften samen al in kaart gebracht en kunnen we goed inschatten wat jij op dit moment nodig hebt in je carrière. We plaatsen je niet binnen een week, maar willen we je eerst écht leren kennen, zodat we je de juiste begeleiding kunnen bieden bij een weloverwogen carrièrestap. Eerst een kop koffie dus.

Wij bellen je niet elke dag, maar we denken wel aan je en je wordt direct door ons gealarmeerd als we iets voor je vinden wat perfect aansluit bij jouw behoeften. We zijn gespecialiseerd in IT development-bemiddeling. Het gevolg? Spilberg heeft de verwachte veranderingen snel in beeld en geeft je meteen een belletje, zodat jij alles uit je IT dev career haalt.


Bedrijven

Spilberg werkt, in tegenstelling tot veel andere IT-bemiddelaars, volgens ons eigen lokaal model. Onze sidekicks richten zich op één markt binnen IT development, daarbij focussen zij zich uitsluitend op één regio en bemiddelen zij in of vaste krachten of freelancers. Door deze dubbele nichefocus heeft onze markt geen geheimen meer voor ons. Meer weten van minder: dat is waar we voor staan.

Spilberg vist in een kleine vijver en bouwt langetermijnrelaties met kandidaten op. Hierdoor beschikken wij over een uitgebreid en stabiel netwerk van IT dev heroes. Onze sidekicks houden de markt continu in de gaten en weten wat er speelt. Niet alleen kandidaten maar ook bedrijven weten ons te vinden door deze positie in de markt, iets wat het maken van een goede match vergemakkelijkt.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Analyst Programmer Developer / Programmer ASP.NET C# .NET
Mon compte Pas encore inscrit?