Présentation société Voir les autres offres

Spilberg IT Dev - .NET Web Developer

Freelance .NET Web Developer - Antwerpen - Opstart ASAP

 

Binnen dit bedrijf wordt er gestreefd naar groei en evolutie. Op de IT Development-afdeling vertaalt zich dat in de verdere uitbouw van business kritische applicaties en webportalen. Om deze groei te ondersteunen zoeken wij een .NET web developer om de webapplicaties verder uit te bouwen.

 

 

Functie-omschrijving

 • Wie hier terecht komt, zal in een goed gesmeerd team terechtkomen dat met oog voor detail aan verschillende bedrijfskritische applicaties werkt.
 • Ontwikkeld in Antwerpen, en dankzij groot succes intussen globaal uitgerold!
 • Dit dynamisch bedrijf kent een hele vlakke management structuur, waar iedereen makkelijk aanspreekbaar is, ten voordele van het ontwikkelingsproces.
 • Vanwege de extra projecten werven ze momenteel een .NET web developer aan.

 

Profiel

 • Je hebt kennis van: C#, ASP.NET MVC ,Visual Studio, SQL, Entity framework, Linq, Jquery & Javascript, HTML, CSS
 • Je hebt affiniteit met: Agile/Scrum, TDD

 

Aanbod

 • Contract voor lange termijn: 6 maanden (+ verlenging)
 • 1 gesprek en snelle feedback/beslissing
 • Uitdagende en afwisselende functie binnen een omgeving waar op lange termijn veel mogelijk is
 • Zeer makkelijk bereikbaar met de wagen (én parking voorzien) of openbaar vervoer
 • Aantrekkelijk tarief

 

Interesse in deze opdracht? Stuur jouw CV via de knop hieronder.

Description société

Wie zijn we?

Spilberg assisteert je tijdens je hele IT dev career. Door middel van informatieverstrekking, kennisdeling en het creëren van interactie willen we in contact staan met jou als development hero. We schrijven en delen blogs, we organiseren meetups over technische topics, staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden en we waarderen je feedback. We staan voor: kennis, innovatie en kwaliteit.

Dat je het zonder ons kunt, weten we. Wij zijn er om je net een stap verder te brengen. Zo ben jij de development hero en zijn wij jouw sidekick.


Hoe Spilberg te werk gaat.

Jouw ideale bedrijf heeft niet elke dag een geschikte vacature beschikbaar. Het voordeel van ons? Wij weten precies wat welk bedrijf doet en waar er ruimte is voor een development hero zoals jij.

Omdat Spilberg de nichemarkt door en door kent, weten we wat er speelt in de markt. Bovendien hebben we jouw behoeften samen al in kaart gebracht en kunnen we goed inschatten wat jij op dit moment nodig hebt in je carrière. We plaatsen je niet binnen een week, maar willen we je eerst écht leren kennen, zodat we je de juiste begeleiding kunnen bieden bij een weloverwogen carrièrestap. Eerst een kop koffie dus.

Wij bellen je niet elke dag, maar we denken wel aan je en je wordt direct door ons gealarmeerd als we iets voor je vinden wat perfect aansluit bij jouw behoeften. We zijn gespecialiseerd in IT development-bemiddeling. Het gevolg? Spilberg heeft de verwachte veranderingen snel in beeld en geeft je meteen een belletje, zodat jij alles uit je IT dev career haalt.


Bedrijven

Spilberg werkt, in tegenstelling tot veel andere IT-bemiddelaars, volgens ons eigen lokaal model. Onze sidekicks richten zich op één markt binnen IT development, daarbij focussen zij zich uitsluitend op één regio en bemiddelen zij in of vaste krachten of freelancers. Door deze dubbele nichefocus heeft onze markt geen geheimen meer voor ons. Meer weten van minder: dat is waar we voor staan.

Spilberg vist in een kleine vijver en bouwt langetermijnrelaties met kandidaten op. Hierdoor beschikken wij over een uitgebreid en stabiel netwerk van IT dev heroes. Onze sidekicks houden de markt continu in de gaten en weten wat er speelt. Niet alleen kandidaten maar ook bedrijven weten ons te vinden door deze positie in de markt, iets wat het maken van een goede match vergemakkelijkt.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Analyst Programmer Developer / Programmer ASP.NET C# .NET
Mon compte Pas encore inscrit?