N° Référence: BD1009
Présentation société Voir les autres offres
   
 

System Engineer

Réf.: BD1009

System Engineer
Ref. BD1009

Bedrijf

 

Al meer dan 17 jaar is deze onderneming een vaste waarde op de IT markt. Service dragen ze hoog in het vaandel waarbij ze de klant steeds bijstaan in het adviseren, installeren en onderhouden van hun IT infrastructuuromgeving. Het bedrijf bestaat uit mensen die hun gemeenschappelijke passie voor IT delen en daar kan jij mee binnenkort mee deel van uitmaken!

Je zal terecht komen in een open bedrijfscultuur waar je ook steeds de mogelijkheid krijgt om erkende certificaten te behalen!

 

 

Jobomschrijving

  • Als system engineer ben je verantwoordelijk voor IT gerelateerde projecten. Dit gaat heel breed. Zo breid je en onderhoud je de IT infrastructuur (dit in een Windows omgeving).
  • Naast een Windows omgeving is er ook een Citrix XenApp omgeving waar je (mits enige extra opleiding) ook in zal staan voor het beheer van deze omgeving!
  • Daarnaast zal je ook de Firewalls In deze onderneming werken ze met Palo Alto!

 

Profiel

  • Je bent gemotiveerde en sociale IT'er die houdt om zowel in team als zelfstandig te werken. Daarnaast heb je minstens twee jaar ervaring in de IT sector!
  • Je zal terechtkomen in een boeiende omgeving waar er gewerkt wordt met verschillende technologieën en producten. Kennis in een of meerdere zaken is een pluspunt: Windows Server 2012 & 2016, Active Directory, VMware, Cisco producten, SQL Server, Palo Alto, VoIP en VLANs.
  • Qua soft skills ben je iemand die verantwoordelijkheid op zich durft nemen. Daarnaast kan je analytisch en resultaatgericht te werk gaan.

 

Aanbod

  • Flexiebele werkuren (40u/week) waar je op vrijdag al om 15u30 kan stoppen! Dit betekent dat je work-life balance zeer gebalanceerd is! Meer tijd voor vrije tijd en hobby's!
  • Zeer aantrekkelijke opleidingen die je als IT expert beter maken. Zo ken je jezelf ontplooiien in een bedrijf dat actief is in een boeiende sector!
  • Voor een system engineer voorziet deze onderneming een marktconform salarispakket met onder meer een bedrijfswagen met tankkaart, verzekeringen... Zelf krijg je ook een aanzienlijke korting op de eigen producten!

 

Interesse? Solliciteer dan vandaag nog om zodat je binnen de week bij deze toponderneming op gesprek kan gaan!


Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : System Engineer / Administrator
Mon compte Pas encore inscrit?