N° Référence: BD1411
Présentation société Voir les autres offres

System Engineer

Réf.: BD1411

System Engineer
Ref. BD1411

Bedrijf

 

Onze klant, een stabiele Limburgse onderneming met een omzet van meer dan 40 miljoen euro, legt haar focus op het bieden van IT infrastructuuroplossingen voor hun klanten.

Door hun toenemende inkomende en uitdagende projecten zijn ze nu op zoek naar een IT specialist die de expert is in de Windows omgeving!

 

 

Jobomschrijving

  • Je zal klanten bijstaan in het opzetten en onderhouden van hun IT infrastructuur. Hiernaast zal je instaan voor het vernieuwen van de bestaande infrastructuur.
  • Je komt in een team van 25 IT'ers Waar ieder zijn eigen Specialisatie heeft en waar iedereen elkaar sterker kan maken! Daarnaast heerst er ook een toffe werksfeer!
  • Je gaat klantgericht te werk en voorziet de klant van op maat gemaakte oplossingen. Jij bent uiteindelijk dé specialist op de markt!

 

Profiel

  • Je hebt een relevante ervaring binnen de IT. Je zal meteen ingezet worden en meewerken aan uitdagende IT projecten!
  • Je zal met verschillende technologieën werken, daarom heb je kennis van een of meerdere technologieën: HP Proliant Servers (traditionele servers en blades), HP Storageservers / Storeone, Storevirtual ,Citrix XenApp, VMware ESX (of andere virtualisatiesoftware), WatchGuard en/of Juniper Firewalls, Windows Server, Microsoft Exchange Server, Security, Connectivity en mobility, Cloud Services
  • Je houdt ervan om te werken aan uitdagende projecten bij klanten. Service minded te werk gaan is dus ook een aspect dat zeker belangrijk is!

 

Aanbod

  • Omdat hun core bussiness IT is van deze onderneming, geven ze je ook de mogelijkheid om je te certificeren. Zo kan je bijvoorbeeld je MCSE behalen!
  • Bij zo'n uitdagende functie hoort er inderdaad ook een competitief salaris met extra-legale voordelen zoals bedrijfswagen met tankkaart, maaltijdcheques, GSM & laptop. Je zal niets tekort komen!
  • Een team vol IT specialisten die dezelfde passie delen staan op jou te wachten! Je zal veel kunnen bijleren en er heerst een familiale sfeer!

 

Wil je deze kans niet laten liggen? Solliciteer dan nu en dan wordt dit misschien wel dé stap van je carrière!


Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Network / Telecom Engineer System Engineer / Administrator
Mon compte Pas encore inscrit?