Présentation société Voir les autres offres
   
 

Talent-IT - Young Potential Traject / Software Development

Context

 

Talent-IT start in mei 2019 met een opleiding Gupta (what?!), waar je door professionals opgeleid zal worden tot Gupta developer. Gedurende 2 weken leer je er alles over en word je persoonlijk en intensief begeleid door onze mentoren. Nadien ben je klaar om je eerste stappen als Gupta developer te zetten bij onze klant in Oostkamp. Dit onder verdere begeleiding van Talent-IT.

 

Gupta, vroeger beter bekend als Centura, is onder meer aanbieder van high end 4GL-ontwikkelingtools en PC-databases, zoals TD Mobile, SQLbase en Team Developer.

 

 

Wie zoeken we?

 

Wij zijn op zoek naar toekomstige programmeurs met nét dat tikkeltje meer; die gemotiveerd en enthousiast op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Affiniteit met IT is een must-have. Ben jij dus in je vrije tijd of in avondschool bezig met IT, of heb je hier al een diploma in? Heb je bovendien ook een basiskennis in object georiënteerd programmeren? Dan ben jij wie we zoeken!

 

Daarnaast ben je analytisch ingesteld, werk je proactief en heb je een klantgerichte houding.

Tot slot zijn we op zoek naar kandidaten die analytisch en leergierig zijn, sterke communicatieve vaardigheden hebben, en niet bang zijn van wat verantwoordelijkheid.

 

 

Wat mag je verwachten?

  • Je leert een nieuwe, competitieve codetaal kennen
  • Je komt terecht in één van de meest innoverende KMO's van West-Vlaanderen met tal van groeimogelijkheden, zowel functioneel als technisch
  • Je durft out-of-the-box te denken om functionele verbeteroplossingen te bieden aan applicaties

 

Wat bieden we?

  • Een betaalde specialisatietraining in Gupta, verder bouwend op de basisopleiding die je op school hebt genoten
  • Een vast contract van onbepaalde duur aan de start van de opleiding
  • Een start bij een leuke, attractieve werkgever in jouw regio
  • Een aantrekkelijk salaris met heel wat extralegale voordelen
  • Een (eerste) ervaring om nooit te vergeten

Description société

Talent-IT is een ICT sourcing bedrijf. Onze dagelijkse bezigheid? Het matchen van IT-Talenten, jullie dus, met het juiste bedrijf. Elke IT-professional (in spé) is bij ons aan het juiste adres! Wij bieden verschillende IT-functies en technologieën aan. Naast de juist technische vaardigheden, focussen we ons ook op de juiste motivatie, attitude en persoonlijkheid, want ook dit zijn enorm belangrijke elementen in het matching-proces. Talent-IT onderscheidt zich van andere bureaus door een volledig persoonlijke, medewerker gerichte benadering: ons werk draait om jou!

Lire la suite
Offres d'emploi similaires