N° Référence: BBBH7281
Présentation société Voir les autres offres
   
 

Target Recruitment - Digital Marketing Specialist

Réf.: BBBH7281

Digital Marketing Specialist - Zaventem - 32 vakantiedagen!

 

 

Bedrijf

 

Dit bedrijf levert innovatieve producten en biedt zo totaaloplossingen aan binnen HVAC. Ze hebben ondertussen een uitgebreid gamma aan producten. Hun klanten bestaan uit zelfstandige, KMO's en multinationals. Ze zijn actief in meer dan 11 landen en stellen in België ongeveer 150 mensen tewerk.

Omwille van hun constante groei zijn ze momenteel op zoek naar een Digital Marketing Specialist om hun marketing activiteiten te beheren.

 

 

Takenpakket

 

Als Digital Marketing Specialistvul je een team aan van vier personen aan. Jouw grootste verantwoordelijkheden bestaan uit:

 • Je organiseert, samen met je collega's, events, opleidingen en beurzen.
 • Je maakt promoties op.
 • Je beheert de website en je bent actief bezig op sociale media.
 • Via Google Analytics analyseer je de resultaten van de website.
 • Je bedenkt en werkt marketingcampagnes uit.
 • In samenwerking met het commercieel team verzorg je updates van verschillende websites, prijslijsten en direct mailings via het Content Management Systeem.

 

Profiel

 • Je hebt minstens 3 jaar ervaring als digital marketeer.
 • Je kan goed werken met Google en Adobe tools & allerhande website tools.
 • Je bent enorm gepassioneerd door alles wat met het digitale heeft te maken. Deze wereld kent geen geheimen meer voor jou.
 • Je bent een enthousiaste teamplayer die houdt van een gestructureerde planning.
 • Je hebt een goede kennis van het Nederlands en het Frans.

 

Aanbod

 

Je komt terecht binnen een sterk groeiende firma waarbij rekening wordt gehouden met jouw noden en verlangens. Naast een marktconform loon zijn er nog een tal aan extralegale voordelen op maat van jouw ervaring. Je krijgt veel verantwoordelijkheden en begeleiding waardoor je een mooie carrière kan opbouwen.

 

Ben je getriggerd en heb je graag meer informatie omtrent deze vacature? Stuur dan als de bliksem je CV via onderstaande knop.

 

Target is een rekruteringskantoor gespecialiseerd in de werving en selectie van ICT- en Digital profielen. We zijn lid van Federgon en behaalden in 2017 het vernieuwde RSS-certificaat, hetgeen een kwaliteitscertificering is vanuit Federgon.

Description société

Target Recruitment is een rekruteringskantoor uit België dat zich specialiseert in IT-profielen, zowel in permanente functies als freelance opdrachten. We gaan steeds tot het uiterste om de beste match te vinden tussen IT-professionals en werkgevers.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Content Manager Web Master / Web Manager Web Marketer / SEO