N° Référence: BBBH7338
Présentation société Voir les autres offres
   
 

Target Recruitment - IT Business Analyst

Réf.: BBBH7338

Uitdagende functie in een internationaal bedrijf - Regio West-Vlaanderen

 

 

Bedrijf

 

Deze internationale speler is een specialist in de gezondheidssector waarbij hun focus ligt op de Europese markt. Ze behandelen het volledige bedrijfsproces, van productie tot verkoop, volledig vanuit hun hoofdkantoor te Oostende. Hoewel het bedrijf bijna 200 werknemers groot is, heerst er een sterke horizontale structuur met de focus op directe en open communicatie.

 

 

Functie

  • Als Business Analyst ben je verantwoordelijk voor de analyse en evaluatie van de bedrijfssystemen en gebruikersbehoeften.
  • Je vertaalt de noden van de business, durft de business te challengen en behoudt het overzicht in lijn met de algemene bedrijfsstrategieën.
  • Daarnaast bied je ondersteuning aan de gebruikers bij hun dagdagelijkse operationele technische bezigheden en de gerelateerde applicaties, alsook bewaak je de correctheid van de data en het beschikbaar stellen ervan.
  • Je staat eveneens in voor verschillende afdelingsoverschrijdende IT-projecten teneinde de businessprocessen te optimaliseren.
  • Ten slotte maak je verbetervoorstellen om IT zo efficiënt en optimaal mogelijk in te zetten, waaronder automatisatie en optimalisatie van gegevens, gebruiksvriendelijke output, en datakoppeling tussen verschillende afdelingen.
  • Je rapporteert rechtstreeks aan de ICT Manager en werkt nauw samen met IT collega's, de eindgebruikers en externe partners.

 

Profiel

  • Je beschikt over een Bachelor/Master in IT of economische richting met 5 tot 10 jaar ervaring in een gelijkaardige functie.
  • Je beschikt over vlotte communicatieve vaardigheden.
  • Je kan jezelf omschrijven als een pragmatisch en flexibel persoon met sterke analytische skills.
  • Je bent een teamplayer en hebt een echte can-do mentaliteit.

 

Aanbod

 

In deze functie kom je terecht in een internationaal bedrijf actief in een sterke groeimarkt. Je krijgt de kans om initiatief te nemen en de ruimte om ideeën uit te werken om zo je afdeling tot een hoger niveau te brengen. Je wordt uiteraard vergoed met een interessant salarispakket, inclusief extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen en tankkaart.

 

 

Heb je interesse en ben jij de geschikte persoon voor deze functie? Stuur je CV via onderstaande knop.

Description société

Target Recruitment is een rekruteringskantoor uit België dat zich specialiseert in IT-profielen, zowel in permanente functies als freelance opdrachten. We gaan steeds tot het uiterste om de beste match te vinden tussen IT-professionals en werkgevers.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Business Analyst Process Analyst Functional Analyst