N° Référence: BBBH7035
Présentation société Voir les autres offres
   
 

Target Recruitment - IT Support

Réf.: BBBH7035

IT Support medewerker - Interne functie voor een gekende speler te Zaventem.

 

 

Bedrijf

 

Deze organisatie telt 1500 werknemers en heeft verschillende kantoren in België. Hun core business bestaat uit consultancy diensten voor tal van klanten. Ze blijven groeien en trachten een familiale werksfeer te creëren waar zelfontplooiing erg wordt gestimuleerd.

 

De ondersteunende diensten waaronder IT, Finance en HR zijn gevestigd op het hoofdkantoor in Zaventem. Het IT departement telt een 35-tal personen. Dit is een stabiel team waar teamwork centraal staat. Het IT support team zoekt momenteel een nieuwe collega om het team te versterken.

 

 

Functie

  • Als IT Support kom je terecht in een team van 8 personen.
  • Samen vormen jullie het eerste aanspreekpunt voor het hele bedrijf op vlak van IT. Dit betekent dat je zowel remote als on-site medewerkers helpt met IT problemen.
  • Op deze manier kom je in aanraking met veel verschillende problemen: end-user problemen, office, Hardware, printer, Microsoft programma's, specifieke programma's, e.a.

 

Profiel

  • Je hebt een eerste ervaring in een gelijkaardige functie.
  • PC Hardware, Windows, MS Office, basis netwerken, ... kennen geen geheimen voor jou.
  • Je bent zeer klantgericht en hulpvaardig ingesteld.
  • Je hebt een teamplayer mentaliteit.
  • Je bent vlot in het Nederlands & het Engels en je hebt een goede kennis van het Frans.

 

Aanbod

 

Je krijgt een gevarieerde functie in een dynamische omgeving met een team van leuke collega's rondom jou.

 

Een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen zoals groeps- en hospitalisatieverzekering, smartphone, laptop, ... .

 

Spreekt deze opportuniteit je aan of heb je hier nog vragen bij? Aarzel niet om contact op te nemen met ons en stuur je CV via onderstaande knop.

Description société

Target Recruitment is een rekruteringskantoor uit België dat zich specialiseert in IT-profielen, zowel in permanente functies als freelance opdrachten. We gaan steeds tot het uiterste om de beste match te vinden tussen IT-professionals en werkgevers.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires