N° Référence: BBBH6664
Présentation société Voir les autres offres
   
 

Target Recruitment - Mobile Ionic Developer

Réf.: BBBH6664

Mobile Ionic developer - Gent/Roeselare - Full Package

 

Bedrijf

Dit bedrijf is een internationale dienstverlener met Vlaamse origine. De hoofdzetel is gelegen in de regio van Roeselare, maar het mobile team werkt vanuit Gent. Je komt terecht binnen een jong bedrijf met veel zin & drive om vooruit te gaan. Het IT departement telt in totaal 50 personen. Kortom een omgeving waar je naast een uitdagende job ook een fijne omgeving hebt om jezelf te ontwikkelen.

Om hun Mobile team te versterken en hun software verder te ontwikkelen zijn ze op zoek naar een mobile developer met een goede kennis van Ionic (3).

 

Functie

Als mobile developer vervolledig je een team van 3 andere developers en zal je instaan voor de ontwikkeling van de verschillende mobiele applicaties binnen het bedrijf. Dit houdt zowel het onderhoud (20%) en nieuwe ontwikkeling in (80%). Momenteel zijn er twee grote mobiele applicaties en dit zal zeker groeien naar de toekomst! Alle applicaties draaien zowel op iOS en Android platformen.

 

Profiel

  • Je hebt al reeds enkele jaren ervaring als mobile developer (native).
  • Je hebt een goede kennis van Ionic, TypeScript (Angular 4 & Node.js) & HTML/CSS.
  • Kennis van Xamarin, Hockeyapp & VS Appcenter is een plus.
  • Je bent vlot in het Nederlands en het Engels en je bent daarbij ook communicatief stek.
  • Je bent bereid tot max 2x/maand naar Roeselare te rijden.

 

Aanbod

Je komt terecht in een dynamisch bedrijf met een drive om Vooruit te gaan! Een flexibele omgeving waar ze werken met het "work hard, play hard" principe. Er staat dan ook een pooltafel, lounge met TV, .... waar je kan ontspannen.

Uiteraard hebben ze ook een zeer uitgebreid salarispakket waaronder een bedrijfswagen + tankkaart, verzekeringspakket, netto-onkosten, budget voor een smartphone, 12adv dagen, flexibele uren, thuiswerk,... Alles is gegoten in een flexplan waarbij je zelf de focus kan leggen op datgene dat voor jou het belangrijkste is.

 

Description société

Target Recruitment is een rekruteringskantoor uit België dat zich specialiseert in IT-profielen, zowel in permanente functies als freelance opdrachten. We gaan steeds tot het uiterste om de beste match te vinden tussen IT-professionals en werkgevers.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Mon compte Pas encore inscrit?