N° Référence: BBBH6665
Présentation société Voir les autres offres
   
 

Target Recruitment - .NET & Mobile Teamlead

Réf.: BBBH6665

.NET & Mobile Teamlead - Roeselare/Gent - Full Package

 

Bedrijf

Dit bedrijf is een internationale dienstverlener met Vlaamse origine. De hoofdzetel is gelegen in de regio van Roeselare, daarnaast hebben ze ook nog een kantoor in Gent. Je komt terecht binnen een jong bedrijf met veel zin & drive om vooruit te gaan. Het IT departement telt in totaal meer dan 40 personen. Kortom een omgeving waar je naast een uitdagende job ook een fijne omgeving hebt om jezelf te ontwikkelen.

Momenteel zijn ze op zoek naar een Teamlead met een zeer goede technische bagage binnen Microsoft om hun .NET en Mobile team verder aan te sturen.

 

Functie

Als Teamlead ben je verantwoordelijk voor het .NET & Mobile team die verspreid zitten over twee kantoren: Roeselare en Gent. In totaal telt het team meer dan 40 FTE's.

Jouw verantwoordelijkheid zal dan ook bestaan uit de nodige planning en deadlines opstellen, afstemmen met de business, rapportage aan de CIO,..... Daarnaast kan je vanuit jouw technische achtergrond den nodige challenge bieden aan jouw team!

Je denkt mee over de effectiviteit en efficiëntie van de huidige technologieën (Cloud, mobile, web) en durft dan ook beslissingen te nemen inzake andere veranderingen. Binnen deze domeinen coach en mentor je jouw team naar een hoger niveau!

 

Profiel

  • Je bent verder geëvolueerd vanuit een technische achtergrond waarbij je een zeer goede kennis hebt opgebouwd binnen C#.NET, Entity Framework, TypeScript, Mobile development, DDD, design principles/patterns, unit testing, Agile, ....
  • Je hebt al reeds een ruime ervaring in het aansturen van een development team!
  • Je bent een echte coach/mentor wat zich ook vertaalt naar een goed werkend team.
  • Je kan jezelf goed uitdrukken in het Nederlands en het Engels.

 

Aanbod:

Je komt terecht in een dynamisch bedrijf met een drive om Vooruit te gaan! Een flexibele omgeving waar ze werken met het "work hard, play hard" principe. Een bedrijf waar ICT een centrale rol speelt en waarop je ook jouw stempel zal kunnen drukken.

Uiteraard hebben ze ook een zeer uitgebreid salarispakket waaronder een bedrijfswagen + tankkaart, verzekeringspakket, netto-onkosten, budget voor een smartphone, 12adv dagen, flexibele uren, thuiswerk,... Alles is gegoten in een flexplan waarbij je zelf de focus kan leggen op datgene dat voor jou het belangrijkste is.

Description société

Target Recruitment is een rekruteringskantoor uit België dat zich specialiseert in IT-profielen, zowel in permanente functies als freelance opdrachten. We gaan steeds tot het uiterste om de beste match te vinden tussen IT-professionals en werkgevers.

Lire la suite
Mon compte Pas encore inscrit?