Présentation société Voir les autres offres
   
 

tec ICT - Java / Angular Developer

TEC IT ?

 

Weer één van die duistere recruteringsbureau's ? Een opdringerig interimkantoor dat je stalkt met telefoontjes ?  Een nieuwe Internet of Things hype ?

Niks van dit alles. TEC IT is een onafhankelijk IT-consultancy bedrijf. We horen bij een grote Europese speler, The House of HR: een huis vol bedrijven die zich bezighouden met het koppelen van de juiste werknemer aan het best passende bedrijf. Onze kamer in dat huis is TEC IT: ons bedrijf zoekt (en vindt) de beste IT'ers voor grote bedrijven in België.

We werven dus IT experten en young talents aan, en 'detacheren' hen als consultant bij één van de vele bedrijven in onze portefeuille.

Voor onze young talents gaan we een stap verder. Twee jaar lang geven we je de volledige ondersteuning: we plaatsen je bij één van onze bedrijven, we betalen je opleidingen die je nodig hebt voor je opdracht, je krijgt ook coaching in soft skills, een stevige maandwedde en een coole wagen. En wat na die twee jaar ? Dan kan je in dienst gaan bij de klant, als een volwaardige (niet meer zo junior) werknemer die een mooie carrière kan maken !

 

 

Onze klant ?

 

Het bedrijf waarvoor we jong enthousiasme zoeken is één van de grootste ICT-werkgevers van West-Vlaanderen, actief in de sector van Human Resources. Met een groep van meer dan 100 collega's help je software schrijven om bedrijven te ondersteunen in loonberekening, tools voor personeelsbeleid, document management tools, kinderbijslagberekening, verzekeringen, noem maar op.

Al enkele jaren zijn ze bezig met een mega-transformatie naar een professionele speler in de markt. Dat heeft ook gevolgen voor IT: heel veel investeringen in nieuwe technologie, uitfaseren van legacy software, maar vooral: heel veel nood aan jong talent... zoals jij ;)

Ben je gek op Java en voel je wel wat voor PHP, Drupal of Angular4, lees dan verder...

 

 

Concreet ?

 • Je doet state-of-the-art Java en Angular ontwikkeling voor complexe en innovatieve applicaties en maakt het design voor wijzigingen van bestaande software. Altijd handig als je wat PL/SQL kent, of Oracle bent tegengekomen tijdens je studies, want dat gebruiken ze bij deze klant nog vaak in de back end of in legacy toepassingen
 • Je krijgt de kans om mee te werken aan key business en digitaliseringsprojecten zoals mobiel werken, klantenportaal, BI projecten en de implementatie van strategische business projecten
 • Van je collega's business proxies en functionele analisten krijg je de specificaties om verder uit te werken tot een kwaliteitsvol technisch design. Na enkele maanden zal je al snel betrokken worden in technologische en architecturale keuzes, altijd met de volle ondersteuning de solution architect
 • Je maakt deel uit van een Scrum team dat bestaat uit analisten, developers een een teamleader/scrummaster. Daily stand-ups, groomings, reviews, ... het hoort er allemaal bij.
 • Om kwalitatieve software te schrijven zal je ook je eigen unit testen moeten schrijven, en schrijven aan degelijke technische documentatie
 • Je zal werken met verschillende tools en applicaties zoals Dynatrace voor performantie-meting,  SonarQube om de code-kwaliteit te meten, Jira om issues en bugs bij te houden en op te lossen.

 

Profiel

 • Je hebt minimaal een Bachelor Informatica of gelijkwaardig in Informatica
 • Je hebt een goede kennis van Java en/of PHP, Angular, ook met testen van je code (unit, integratie, performance testing)
 • Ook meegenomen is een eerste ervaring met issue-tracker Jira, Database management (SQL DB/Oracle DB), Scrum/Agile ontwikkelen
 • Dat je analytisch ingesteld bent, spreekt voor zich, maar even out-of-the-box denken als je vastzit in je code kan altijd van pas komen
 • Omdat je in een Scrum team terechtkomt mag je zeker geen eenzame code-cruncher zijn, je team spirit en flexibiliteit zal ten zeerste geapprecieerd worden.
 • Westvlaams hoeft je niet te spreken, maar Nederlands is wel de voertaal in dit bedrijf.
 • Omdat je, na je 2 jaar als consultant, vast in dienst komt bij het bedrijf, is het goed dat je je nu al kan vinden in hun waarden: schouder aan schouder, handen uit de mouwen, echt en oprecht! 

Voel je wat voor een job bij TEC IT of bij deze klant... dan houden we een stoel warm voor jou. Kom gerust eens langs voor een babbel!

 

 

Aanbod 

 

2+ years of experience: Employee or freelancer contract (long-term) 

 

Less than 2 years of experience:

TEC IT has an awesome Young Talent Program and we want you on board!

# Project shaped to your desires & aspirations
# Support on soft skills <Communication & advice >
# Developing hard skills <Trainings budget & unlimited conferences access>
# Non stop coaching

C#urious about our possibilities? We have excellent coffee and good chairs :)

Description société

Gespecialiseerde partner voor gedreven IT-talent

Tec IT is een onafhankelijk IT-consultancy bedrijf. Al meer dan 15 jaar zetten we IT-specialisten in voor uitdagende projecten van ondernemingen en overheden in de Benelux.
We zijn een solide partner voor onze klanten én consultants. Verwacht van ons een verregaand inlevingsvermogen en proactief advies in uw zoektocht naar een job. Een sterke en gemotiveerde consultant die meerwaarde creëert - dat is waar we resoluut voor gaan.

Tec IT richt zich tevens tot afstuderende en junior IT specialisten die op zoek zijn naar een uitdagende job. In ons Young Talent Program word je getraind en gecoacht tot een echte professional.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Analyst Programmer Developer / Programmer JavaScript AngularJS Java / J2EE
Mon compte Pas encore inscrit?