Présentation société Voir les autres offres
   
 

tec ICT - Junior .NET Developer

TEC IT ?

Weer één van die duistere recruteringsbureau's ? Een opdringerig interimkantoor dat je stalkt met telefoontjes ?  Een nieuwe Internet of Things hype ?

Niks van dit alles. TEC IT is een onafhankelijk IT-consultancy bedrijf. We horen bij een grote Europese speler, The House of HR: een huis vol bedrijven die zich bezighouden met het koppelen van de juiste werknemer aan het best passende bedrijf. Onze kamer in dat huis is TEC IT: ons bedrijf zoekt (en vindt) de beste IT'ers voor grote bedrijven in België.

We werven dus IT experten en young talents aan, en 'detacheren' hen als consultant bij één van de vele bedrijven in onze portefeuille.

Voor onze young talents gaan we een stap verder. Twee jaar lang geven we je de volledige ondersteuning: we plaatsen je bij één van onze bedrijven, we betalen je opleidingen die je nodig hebt voor je opdracht, je krijgt ook coaching in soft skills, een stevige maandwedde en een coole wagen. En wat na die twee jaar ? Dan kan je in dienst gaan bij de klant, als een volwaardige (niet meer zo junior) werknemer die een mooie carrière kan maken !

 

Onze klant ?

Dit bedrijf is een staalreus in de Gentse Haven. Ze zijn wereldspeler in het produceren van staalplaten, gebruikt in diverse toepassingen. Vergis je niet, maar je komt hier niet terecht in een verouderd industrieel havenbedrijf, integendeel. Onze klant, en niet in het minst haar ICT afdeling, maakt gebruikt van de nieuwste technologieën om de processen van automatisering en informatisering te sturen.

 

Concreet ?

Met een serieuze dosis interesse in industriële IT kom je terecht in een hoogtechnologische IT-omgeving, in een team van dynamische en gemotiveerde collega's. Je hebt enorm veel contact met de verschillende productieafdelingen en procestechnologen, dus je leert snel en veel bij. Samen werken jullie aan continue verbeteringsideeën die leiden tot schitterende nieuwe IT-toepassingen.

Bij deze klant krijg je eerst een degelijke opleidingsperiode. Het is echt nodig dat je inzicht krijgt in de installaties, het productieproces en de IT-oplossingen. Afhankelijke van je interesses en de oneindige mogelijkheden binnen dit project, kan je:

  • ingeschakeld worden in tal van IT-projecten waarbij de industriële processen en installaties verder geïnformatiseerd en geautomatiseerd worden,
  • een rol spelen in de globale strategie om verdere IT-standaardisatie en kennisoverdracht te realiseren tussen verschillende secties en afdelingen
  • werken aan diverse uitbreidingen in samenwerking met de productieverantwoordelijken.

Je werkt zowel in je team, voor grotere opdrachten, als zelfstandig. Je werkt nu eens aan een nieuwe project of een nieuwe toepassing, dan weer aan een bestaande applicatie. De rode draad in de technologie is .Net.

 

Voel je je geroepen ?

  • Ben je een Master in de industriële wetenschappen, ingenieurswetenschappen of informatica, of 'gewoon' een master met goede IT ervaring ?
  • Heb je het echt voor toegepaste IT, zie je graag je ontwikkelwerk in werking ?
  • Ben je geboeid door het automatiseren/informatiseren van industriële processen ?
  • Heb je een degelijke basiskennis C# ?
  • Vind je van jezelf dat je organisatorisch en communicatief sterk bent, werk je graag in een team en neem je initiatief ?
  • Ben je flexibel en vind je het niet erg om af en toe eens in een wachtdienst opgenomen te worden ?
  • Spreek je heel goed Nederlands ? En heb ook kennis van andere talen ?

Dan ben je de geknipte ICT'er voor onze klant. Kom gerust eens langs bij TEC IT voor een babbel, we houden een stoel voor je warm.

 

Aanbod

 

TEC IT has an awesome Young Talent Program and we want you on board!
# Project shaped to your desires & aspirations
# Support on soft skills <Communication & advice >
# Developing hard skills <Trainings budget & unlimited conferences access>
# Non stop coaching

C#urious about our possibilities? We have excellent coffee and good chairs :)

Description société

Gespecialiseerde partner voor gedreven IT-talent

Tec IT is een onafhankelijk IT-consultancy bedrijf. Al meer dan 15 jaar zetten we IT-specialisten in voor uitdagende projecten van ondernemingen en overheden in de Benelux.
We zijn een solide partner voor onze klanten én consultants. Verwacht van ons een verregaand inlevingsvermogen en proactief advies in uw zoektocht naar een job. Een sterke en gemotiveerde consultant die meerwaarde creëert - dat is waar we resoluut voor gaan.

Tec IT richt zich tevens tot afstuderende en junior IT specialisten die op zoek zijn naar een uitdagende job. In ons Young Talent Program word je getraind en gecoacht tot een echte professional.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Analyst Programmer Developer / Programmer C# .NET
Mon compte Pas encore inscrit?