Présentation société Voir les autres offres
   
 

The Business Analysts - Business Analyst

Ben je op zoek naar een boeiende functie binnen een stabiel consultancybureau met naam en faam? Wens je te werken in een team van gedreven collega's binnen een open en aangename sfeer? Wil jij daarnaast deel uitmaken van een groeiend bedrijf? Dan ben jij dé persoon naar wie wij op zoek zijn!

 

Om het team van The Business Analysts (deel van de Cronos Group) te versterken zoeken we een gedreven en ervaren Business Analyst. Onze ideale collega hecht belang aan community-feel en verkiest een open omgeving waarin eigen input gestimuleerd wordt.

 

The Business Analysts is een dynamisch en snelgroeiend bedrijf, gericht op State-Of-The-Art Business oplossingen aan de hand van sterk onderbouwde analysetechnieken, Agile Project Management en een doordachte Enterprise Architectuur.

Momenteel bestaat The Business Analysts uit meer dan 60 consultants. Dit maakt dat we over een brede waaier aan ervaring en expertise beschikken. Als groep vormt The Business Analysts een hecht team van consultants die hun job met passie uitoefenen.

 

 

Jouw job

 

Als onze collega ben je in staat om volgende taken op te nemen

 • Als Business Analyst vorm je de brug tussen de operationele kant van de organisatie enerzijds en de IT anderzijds;
 • Je verzamelt de behoeften van de stakeholders dmv het organiseren van workshops, gebruik makende van een gevarieerde set van facilitatie-technieken;
 • Je vertaalt de behoeften van de organisatie en of stakeholders in een business analyse;
 • Je bent verantwoordelijk voor het vergaren van informatie betreffende operationele processen om deze te structureren, visualiseren en analyseren;
 • Het modelleren van zowel As is als To be processen in BPMN met verschillende modelleertools afhankelijk van de voorkeur van de klant, alsook de eventuele Gap analyse;

 

Jouw profiel

 • Je hebt min. 2jaar ervaring als business analist;
 • Je bezit een “Can-Do” mentaliteit en je hebt zin voor initiatief;
 • Je hebt sterke analytische vaardigheden, een conceptueel denkvermogen en goede interpersoonlijke skills;
 • Je werkt zelfstandig, nauwkeurig en je kan prioriteiten stellen, omgaan met deadlines;
 • Je hebt een grondige kennis van het Nederlands, Engels en Frans.

 

Ons aanbod

 • Je wordt lid van een stabiel en dynamisch bedrijf dat openstaat voor jouw input en ideeën.

  Bovendien vormen jouw collega's een ondersteunend team van kennis en ervaring en krijg je de mogelijkheid om deel te nemen aan interne en externe opleidingen, seminaries en andere knowledge sharing events;

 • Je ontvangt een vast contract met een competitief salaris en een compleet voordelenpakket (bedrijfswagen, tankkaart, laptop, verzekeringen, etc.);
 • Je komt terecht in een no-nonsense omgeving met directe toegang tot het management en je wordt deel van de gerenommeerde Cronos Group, waar aandacht wordt gegeven aan individuele ondersteuning, professionele uitdagingen en je persoonlijke interesses & ambitie.

 

Heb je interesse in deze uitdaging of ken je iemand in jouw netwerk die interesse kan hebben? Stuur je CV door via de knop hieronder.

Description société

The Business Analysts is een dynamisch en snel groeiend bedrijf binnen de Slingshot Groep.

Bij The Business Analysts beseffen we da onze analisten onze voornaamste troef zijn. Daarom willen we iedereen de kans geven om te doen wat ze graag doen en zijn we voortdurend op zoek naar de juiste consultant voor de job en de juiste job voor de consultant. Bovendien geven we je de mogelijkheid om jouw skills uit te breiden, nieuwe uitdagingen aan te gaan en zorgen we ervoor dat je op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen binnen het vakgebied.

Op deze manier willen we garanderen dat iedereen van ons team scherp blijft, de nodige generieke know-how behoudt en bijschoolt én betrokken blijft bij de evoluties binnen hun specialiteit. Zo kunnen we individueel én als groep blijven evolueren in een omgeving waar stilstaan geen optie is.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Business Analyst Functional Analyst Modeling Languages BPM / BPMN