N° Référence: 190007
Présentation société Voir les autres offres
   
 

Vlaanderen Connect - Projectleider Expert

Réf.: 190007

Voor het Agentschap Zorg en Gezondheid, is Vlaanderen connect op zoek naar een:

 

ICT Projectleider - Expert

 

Contract onbepaalde duur

Brussel

 

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

 

Context

 

Je werkt bij de stafdienst ICT van het Agentschap Zorg en Gezondheid en wordt verantwoordelijk voor de ICT projecten met betrekking tot eGezondheid.

De stafdienst ICT heeft een voortrekkersrol van innovatieve en aantrekkelijke ICT-projecten met grote sociale relevantie. Een van de succesvolle speerpunten hierin is o.a. Vitalink, waarvoor je verantwoordelijk wordt.

Vitalink is een succesvol platform waarmee zorgverleners digitale gegevens over hun patiënten eenvoudig en veilig met elkaar kunnen delen. Op vandaag worden gegevens gedeeld van meer dan 6 miljoen burgers en zijn er 10.000 zorgverstrekkers (huisartsen, apothekers...) aangesloten. Er zijn maandelijks meer dan 7 miljoen transacties. Dankzij Vitalink kunnen de zorgverleners beter samenwerken en hun patiënten de best mogelijke zorg en begeleiding geven. Vitalink is ontwikkeld door de Vlaamse overheid en wordt beheerd door zorgverleners en patiënten. Vitalink werkt met strenge veiligheids- en privacy garanties. Zorgverleners gebruiken Vitalink via hun eigen softwarepakketten, de patiënt kan zijn eigen gegevens consulteren met de MyHealthViewer.

Het Agentschap Zorg en Gezondheid werkt elke dag aan de gezondheid en het welzijn van alle Vlamingen, van jong tot oud. We zorgen ervoor dat er voldoende en kwaliteitsvolle zorgvoorzieningen zijn in de thuiszorg, de ouderenzorg, de algemene en de geestelijke gezondheidszorg. We helpen Vlamingen ook om gezond te leven. En we helpen de mensen om hun zorg betaalbaar te houden.

De stafdienst ICT zoekt een ICT projectleider - expert. Je stuurt een aantal interne medewerkers aan en werkt samen met externe partijen aan Vitalink en andere eGezondheidsprojecten. Je rapporteert aan de Directeur ICT.

 

 

Doel

 

Het leiden van complexe en/of strategisch belangrijke ICT-projecten binnen scope, time en budget teneinde de ICT-dienstverlening binnen de klantorganisatie op een kwaliteitsvolle wijze te verbeteren.

 

 

Criteria

 

Je hebt 4 tot 7 jaar ervaring in een gelijkaardige functie (project management), bij voorkeur in een relevante sector.

Zeer goede kennis van het Nederlands is noodzakelijk.

 • Dimensies:
  • Projecten met een impact op organisatie-kritische processen met vaak een heterogene groep van belanghebbenden met vaak tegengestelde belangen
  • Projecten met hoge complexiteit en/of van strategisch belang (budget 1-1,5 miljoen euro).
  • Werkt op zeer autonome basis. Moet zeer proactief te werk gaan en zelf de nodige stappen en initiatieven hiertoe nemen.
 • Vaktechnische domeinen:
  • Je hebt kennis van Program and Project Management, UML, Architecture Management, Infrastructure and Operations, Application Development and management, Security and Risk Management.

 

Werken voor Vlaanderen connect

 

Boeiende en uitdagende IT functies én de mogelijkheid om mee je schouders te zetten onder het verder uitbouwen van een digitale en slagkrachtige Vlaamse overheid. Dat is werken voor Vlaanderen connect. Elke dag zetten onze medewerkers zich mee in om de Vlaamse overheid verder te digitaliseren opdat deze nog beter ten diensten kan staan van burgers, ondernemers en organisaties.

Bij Vlaanderen connect. wordt u voor onbepaalde duur ter beschikking gesteld aan één van de entiteiten van de Vlaamse overheid en lokale besturen, waar u ondersteuning biedt bij het realiseren van een datagedreven overheid.

Je werkt voor Vlaanderen connect, met een contract voor onbepaalde duur. Je wordt voor minstens enkele jaren ter beschikking gesteld aan Zorg en Gezondheid.

Vlaanderen connect is een jonge en dynamische werkgever die gemotiveerde medewerkers zoekt.

Vlaanderen connect zoekt profielen die:

 • ICT-competenties hebben van een hoog niveau;
 • flexibel zijn;
 • op termijn willen doorstromen naar andere entiteiten of lokale besturen;
 • hun carrière willen uit bouwen binnen de Vlaamse overheid en hun expertise gebruiken in de verschillende entiteiten;
 • het maatschappelijk belang een belangrijke motivatie vinden;

 

Aanbod

 

Vlaanderen connect biedt een contract van onbepaalde duur en een competitief salarispakket met:

 • een mobiliteitsbudget
 • maaltijdcheques van 7 euro/dag (eigen bijdrage 1,09 euro/dag)
 • een hospitalisatieverzekering (je kan gezinsleden aansluiten)
 • een groepsverzekering
 • mogelijkheid tot kinderopvang tijdens alle schoolvakanties aan een voordelig tarief.

 

Bij Vlaanderen connect is een gezonde balans tussen werk en privé belangrijk: een werkweek van 38 uur, 28 dagen verlof en extra wettelijke feestdagen (11/07, 02/11, 15/11 en 26/12). Verder zijn er flexibele werkuren en je kan thuiswerken.

Ten slotte geniet je bij Vlaanderen connect nog van verschillende andere voordelen: je werkt bij entiteiten van de Vlaamse overheid of bij lokale besturen voor lange termijn. Zo kan je meewerken aan een digitale en slagkrachtige overheid, voor burgers en ondernemers. Daarnaast kan je doorgroeien en jezelf ontwikkelen door het enorme potentieel aan uitdagende functies via Vlaanderen connect bij de Vlaamse overheid en de lokale besturen.

 

 

Plaats van tewerkstelling

 

Je werkt in Brussel, op wandelafstand van het station Brussel Noord.

 

 

Interesse?

 

Voor meer informatie contacteer ons via onderstaande knop.

Wil je solliciteren voor deze functie? Mail je CV en motivatiebrief via onderstaande knop.

Jouw talent is belangrijker dan je geslacht, gender, afkomst, leeftijd, geaardheid, handicap of chronische ziekte. Stel je kandidaat en bouw mee aan het diverse Vlaanderen van morgen.

Heb je een handicap? We voorzien aanpassingen tijdens de selectieprocedure. Heb je bepaalde aanpassingen nodig om deel te kunnen nemen aan de selectie? Neem dan zo vroeg mogelijk in de procedure contact op met de contactpersoon van deze vacature. We zorgen ervoor dat je in de best mogelijke omstandigheden kan deelnemen aan de selectie.

 

 

Procedure

 

Jouw ingezonden CV en motivatie worden beoordeeld door de vacatureverantwoordelijke(n) bij het lid waarvoor we deze vacature invullen. De kandidaten die weerhouden worden op basis van de CV screening worden uitgenodigd voor een jurygesprek. Na het jurygesprek volgt eventueel nog een assessment dat afgenomen wordt door onze externe partner Ascento. Als laatste stap van de selectieprocedure wordt de aanwerving van de kandidaat die als beste uit de procedure naar voor komt, voorgelegd aan onze Raad van Bestuur. Deze dient steeds elke aanwerving bij Vlaanderen connect. goed te keuren.

Gezien deze laatste stap ook integraal deel uitmaakt van de selectieprocedureprocedure kunnen de resultaten van het assessment (indien van toepassing) ook voorgelegd worden aan de leden van de Raad van Bestuur.

Bij klachten of opmerking over onze selectieprocedure vragen we contact op te nemen via onderstaande knop.

Description société

Boeiende en uitdagende IT-functies én de mogelijkheid om mee je schouders te zetten onder het verder uitbouwen van een digitale en slagkrachtige Vlaamse overheid. Dat is werken voor Vlaanderen connect.
Elke dag zetten onze medewerkers zich mee in om de Vlaamse overheid verder te digitaliseren opdat deze nog beter ten diensten kan staan van burgers, ondernemers en organisaties. Bij Vlaanderen connect. word je voor onbepaalde duur ter beschikking gesteld aan één van de entiteiten van de Vlaamse overheid en lokale besturen, waar je ondersteuning biedt bij het realiseren van een datagedreven overheid.

Vlaanderen connect. biedt een contract van onbepaalde duur en een competitief salarispakket met een uitgebreide waaier aan extralegale voordelen. Daarnaast biedt werken voor Vlaanderen connect. nog tal van andere voordelen: je wordt ter beschikking gesteld aan entiteiten van de Vlaamse overheid of aan lokale besturen voor lange termijn. Zo krijg je de mogelijkheid om mee je schouders te zetten onder het verder uitbouwen van een digitale en slagkrachtige overheid, die ten diensten staat van burgers en ondernemers. Daarnaast zetten we voluit in op opleidingen en bieden we reële doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Project Manager Program Manager Security UML