N° Référence: 190019
Présentation société Voir les autres offres
   
 

Vlaanderen Connect - Service Delivery Manager (VLAIO)

Réf.: 190019

 

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

 

 

Voor het Agentschap Innoveren & Ondernemen, is Vlaanderen connect op zoek naar een:

 

Service Delivery Manager

 

Contract onbepaalde duur

Brussel

 

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

 

Context

 

Het Agentschap Innoveren & Ondernemen (VLAIO) is hét aanspreekpunt van de Vlaamse overheid voor alle ondernemers in Vlaanderen. We stimuleren en ondersteunen innovatie en ondernemerschap en dragen bij aan een gunstig ondernemersklimaat. Dit doen we met ongeveer 350 medewerkers en in samenwerking met tal van partners.

 

Digitalisering is één van de prioriteiten van VLAIO. De dienst Informatica & processen zorgt met een 15-tal medewerkers voor de digitale werkomgeving van het agentschap. Het team applicaties ontwikkelt eigen applicaties (CRM, dossierbehandeling, documentbeheer, portals,...). Het team systeembeheer beheert met een 5-tal medewerkers de IT-infrastructuur en zorgt voor gebruikersondersteuning.

 

 

Doel

 

Als Service Delivery Manager zorg je met het team systeembeheer voor Service Delivery Manager beheer van de IT-infrastructuur en voor een goede dienstverlening aan de medewerkers van het agentschap.

 

VLAIO doet voor zijn basis IT-infrastructuur beroep op de IT-leverancier van de Vlaamse overheid, die ook een eerstelijns ServiceDesk voorziet. Het gaat hier o.m. om ServiceDesk netwerk, laptops, Office 365, fileservers, printers, VPN,... De Service Delivery Manager zorgt voor de aansturing van de VLAIO Service Delivery Manager en de IT-leverancier. De VLAIO systeembeheerders zorgen voor de installatie en configuratie van hard- en software, voor gebruikersondersteuning bij specifieke of complexe vragen en de aansturing van leveranciers (kleine werkopdrachten, projecten).

VLAIO host ook applicaties in een eigen DataCenter, IaaS servers en AWS. Het beheer van DataCenter IaaS en applicaties gebeurt ook door het team systeembeheer.

 

Je taken als Service Delivery Manager:

 • Je neemt de verantwoordelijkheid Service Delivery Manager een betrouwbare IT-infrastructuur en een goede gebruikersondersteuning en stuurt het team van systeembeheerders aan.
 • Je zorgt voor de aansturing van IT-leveranciers. Je onderhandelt de opdrachten aan externe leveranciers.
 • Je bent het aanspreekpunt voor medewerkers bij nieuwe IT-behoeften of bij problemen met de dienstverlening.
 • Je vertegenwoordigt VLAIO in werkgroepen met gebruikers van de gemeenschappelijke IT-dienstverlening van de Vlaamse Overheid (ICT Klantenforum, Werkgroepen,...).
 • Je beheert het budget voor het in stand houden van de IT-omgeving.
 • Je organiseert het serverbeheer (Windows Servers: updates, backups,...).
 • Je adviseert bij Windows Servers keuzes over de IT-infrastructuur en neemt initiatieven voor de invoering van nieuwe technologie.

 

Je werkt in een klein en groeiend team, met mogelijkheden om zelf initiatieven te nemen voor de digitale transformatie van VLAIO.

 

 

Criteria

 • Je beschikt over een master diploma.
 • Je beschikt over minstens 3 jaar relevante werkervaring.
 • Je hebt kennis van en ervaring met IT-systeembeheer.
 • Je stuurt, coacht en motiveert je team.
 • Projectmanagementvaardigheden
 • Je bent in staat partnerschappen en samenwerkingen binnen en buiten het agentschap uit te bouwen.
 • Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands.

 

Werken voor Vlaanderen connect.

 

Bij Vlaanderen connect. wordt u voor onbepaalde duur ter beschikking gesteld aan één van de entiteiten van de Vlaamse overheid en lokale besturen, waar u ondersteuning biedt bij het realiseren van een datagedreven overheid.Vlaanderen connect is een jonge en dynamische werkgever die gemotiveerde medewerkers zoekt.
Vlaanderen connect zoekt profielen die:
Je werkt voor Vlaanderen connect, met een contract voor onbepaalde duur. Je wordt voor minstens enkele jaren ter beschikking gesteld aan het Agentschap Innoveren & Ondernemen.
Boeiende en uitdagende IT functies én de mogelijkheid om mee je schouders te zetten onder het verder uitbouwen van een digitale en slagkrachtige Vlaamse overheid. Dat is werken voor Vlaanderen connect. Elke dag zetten onze medewerkers zich mee in om de Vlaamse overheid verder te digitaliseren opdat deze nog beter ten diensten kan staan van burgers, ondernemers en organisaties.

 • ICT-competenties hebben van een hoog niveau;
 • flexibel zijn;
 • op termijn willen doorstromen naar andere entiteiten of lokale besturen;
 • hun carrière willen uit bouwen binnen de Vlaamse overheid en hun expertise gebruiken in de verschillende entiteiten;
 • het maatschappelijk belang een belangrijke motivatie vinden;

 

Aanbod

 • Vlaanderen connect biedt een contract van onbepaalde duur en een competitief salarispakket met:
  • een mobiliteitsbudget
  • maaltijdcheques van 7 euro/dag (eigen bijdrage 1,09 euro/dag)
  • een hospitalisatieverzekering (je kan gezinsleden aansluiten)
  • een groepsverzekering
  • mogelijkheid tot kinderopvang tijdens alle schoolvakanties aan een voordelig tarief.

 

Bij Vlaanderen connect is een gezonde balans tussen werk en privé belangrijk: een werkweek van 38 uur, 28 dagen verlof en extra wettelijke feestdagen (11/07, 02/11, 15/11 en 26/12). Verder zijn er flexibele werkuren en je kan thuiswerken.

Ten slotte geniet je bij Vlaanderen connect nog van verschillende andere voordelen: je werkt bij entiteiten van de Vlaamse overheid of bij lokale besturen voor lange termijn. Zo kan je meewerken aan een digitale en slagkrachtige overheid, voor burgers en ondernemers. Daarnaast kan je doorgroeien en jezelf ontwikkelen door het enorme potentieel aan uitdagende functies via Vlaanderen connect bij de Vlaamse overheid en de lokale besturen.

 

 

Plaats van tewerkstelling

 

Je werkt in Brussel, op wandelafstand van het station Brussel Noord.

 

 

Interesse?

 

Voor meer informatie contacteer ons via onderstaande knop.

Wil je solliciteren voor deze functie? Mail je CV en motivatiebrief via onderstaande knop.

Jouw talent is belangrijker dan je geslacht, gender, afkomst, leeftijd, geaardheid, handicap of chronische ziekte. Stel je kandidaat en bouw mee aan het diverse Vlaanderen van morgen.

Heb je een handicap? We voorzien aanpassingen tijdens de selectieprocedure. Heb je bepaalde aanpassingen nodig om deel te kunnen nemen aan de selectie? Neem dan zo vroeg mogelijk in de procedure contact op met de contactpersoon van deze vacature. We zorgen ervoor dat je in de best mogelijke omstandigheden kan deelnemen aan de selectie.

 

 

Procedure

 

Jouw ingezonden CV en motivatie worden beoordeeld door de vacatureverantwoordelijke(n) bij het lid waarvoor we deze vacature invullen. De kandidaten die weerhouden worden op basis van de CV screening worden uitgenodigd voor een jurygesprek. Na het jurygesprek volgt eventueel nog een assessment dat afgenomen wordt door onze externe partner Ascento. Als laatste stap van de selectieprocedure wordt de aanwerving van de kandidaat die als beste uit de procedure naar voor komt, voorgelegd aan onze Raad van Bestuur. Deze dient steeds elke aanwerving bij Vlaanderen connect. goed te keuren.

Gezien deze laatste stap ook integraal deel uitmaakt van de selectieprocedureprocedure kunnen de resultaten van het assessment (indien van toepassing) ook voorgelegd worden aan de leden van de Raad van Bestuur.

Bij klachten of opmerking over onze selectieprocedure vragen we contact op te nemen via onderstaande knop.

Description société

Boeiende en uitdagende IT-functies én de mogelijkheid om mee je schouders te zetten onder het verder uitbouwen van een digitale en slagkrachtige Vlaamse overheid. Dat is werken voor Vlaanderen connect.
Elke dag zetten onze medewerkers zich mee in om de Vlaamse overheid verder te digitaliseren opdat deze nog beter ten diensten kan staan van burgers, ondernemers en organisaties. Bij Vlaanderen connect. word je voor onbepaalde duur ter beschikking gesteld aan één van de entiteiten van de Vlaamse overheid en lokale besturen, waar je ondersteuning biedt bij het realiseren van een datagedreven overheid.

Vlaanderen connect. biedt een contract van onbepaalde duur en een competitief salarispakket met een uitgebreide waaier aan extralegale voordelen. Daarnaast biedt werken voor Vlaanderen connect. nog tal van andere voordelen: je wordt ter beschikking gesteld aan entiteiten van de Vlaamse overheid of aan lokale besturen voor lange termijn. Zo krijg je de mogelijkheid om mee je schouders te zetten onder het verder uitbouwen van een digitale en slagkrachtige overheid, die ten diensten staat van burgers en ondernemers. Daarnaast zetten we voluit in op opleidingen en bieden we reële doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Team Leader Service Delivery Manager