Présentation société Voir les autres offres
   
 

Xylos - Product Manager Managed Services

Een baan met toekomst

 

POWER is de merknaam waaronder Xylos managed services aanbiedt aan zijn klanten. Dat kan gaan van een service voor het monitoren van specifieke IT-infrastructuur tot het onderhouden van volledige IT-omgevingen.

Als Product Manager Managed Services draag je POWER uit. Zowel binnen als buiten Xylos. Je verrijkt de bestaande visie, verbetert permanent het aanbod en de dienstverlening én werkt inhoudelijk het portfolio verder uit. Dat doe je in nauwe samenwerking met de diverse Competence Centers en Business Units van Xylos. Ook teken je een plan uit om dat allemaal te realiseren in lijn met onze ambities en de noden van onze klanten.

Je denkt proactief mee over diensten die een verrijking kunnen zijn voor POWER en onze klanten. 

Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit:

 • Aansturen van de PowerDesk
 • Presales rond opportuniteiten bij klanten
 • Uitwerken van POWER-dienstencatalogus
 • Uitwerken van POWER-calculationtool
 • Uitwerken en/of optimaliseren van processen m.b.t. POWER
 • Voorbereiden en leiden van POWER-stuurgroep 

Je werkplek kies je zelf. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Antwerpen aan de haven. Daar is het grootste deel van onze PowerDesk operationeel. Afhankelijk van je werkschema kan je ook van thuis uit werken of in één van onze bijhuizen in Neder-over-Heembeek, Herentals of Gent.

 

 

Jouw profiel

 

Ben jij de juiste persoon op de juiste plaats? Vast wel, als jij je hierin herkent:

 • Je hebt een masterdiploma of je bent gelijkwaardig door ervaring.
 • Idealiter heb je een goede en brede kennis van de ICT-sector. Vanuit je interesses volg je de meest recente evoluties op de voet.
 • Je bent een geboren leider met sterke interpersoonlijke vaardigheden. Je collega's laten zich graag door jou overtuigen en motiveren.
 • Jouw enthousiasme kent geen grenzen. Je kickt erop om samen met ons salesteam nieuwe business te genereren.
 • Je neemt ownership, werkt resultaatgericht en streeft altijd naar een win-winsituatie.
 • Je werkt flexibel, georganiseerd en oplossingsgericht. Alleen of in team.
 • Presenteren, inspireren, overtuigen en argumenteren: zowel in het Nederlands en het Frans of het Engels. Iedereen staat te kijken van je talenten.
 • Schrijven in het Nederlands en het Frans of het Engels doe je als de beste.
 • Jouw sleutelwoorden? Originaliteit, kwaliteit en nauwkeurigheid.
 • Je zet de klant altijd op de eerste plaats.
 • Je hebt een neus voor opportuniteiten om het dienstenaanbod van Xylos uit te breiden.

  

Xylos inspireert mensen met technologie

 

Xylos levert ICT-oplossingen die bijdragen tot het succes van een organisatie. Zo geven we strategisch advies over de digitale transformatie en begeleiden we de eindgebruikers daarbij persoonlijk.

We inspireren mensen bovendien met nieuwe technologieën rond Big Data & Analytics, Internet of Things, Mixed Reality en Infrastructure as Code. Daarom lanceerden we enkele digitale brands: IntoApps, Neo en Bagaar.

Al meer dan 30 jaar zijn we actief in de ICT-sector. Momenteel werken we met +250 collega's op vier locaties: Antwerpen, Brussel, Gent en Herentals. Onze klanten zijn grote spelers in sectoren zoals het bankwezen, de productie-industrie, de telecommunicatie, de openbare sector en de dienstverlening.

Bij onze klant is Xylos een naam met uitstraling. Dat komt door onze teams. Die bestaan uit getalenteerde en geëngageerde collega's die een echte toegevoegde waarde creëren in dit tijdperk van digitale transformatie. Onze echte ambitie -een geweldig bedrijf zijn om voor (en met) te werken-  versterken we met onze 3 bedrijfswaarden: take care, grow and do it with passion.

 

 

Xylos werkt ook in jouw voordeel !

 

Werken bij Xylos doe je met je volle goesting, want:

 • Je komt terecht in een inspirerende omgeving die het beste in jou naar boven brengt.
 • Je surft mee op de digitale golf met onze enthousiaste collega's. Hard werken dus, maar minstens even hard plezier maken.
 • Je krijgt de ruimte om initiatief te nemen en te groeien.
 • Verse soep, heerlijk fruit en een bedrijfsrestaurant vol lekkers houden je energie op peil.
 • Nood aan wat afleiding? Jij vraagt, wij draaien: kijk maar eens naar onze kalender vol sportactiviteiten en leersessies.
 • In ruil voor je inspanningen krijg je een competitief salarispakket inclusief bedrijfswagen, hospitalisatieverzekering en pensioenplan.

 

Geloof je in een bedrijfscultuur die gericht is op samenwerking en met ruimte voor zelfontplooiing en initiatief? Solliciteer dan snel online! 

Description société

De missie van Xylos is het inspireren van mensen met technologie om bij te dragen aan het succes van hun organisatie.

We willen een inspirerende organisatie zijn om voor en mee te werken, waarbij de mens en niet de technologie centraal staat. Een 'Great Place to Work (with)'. We zijn ervan overtuigd dat meer dan tevreden medewerkers, 'delighted' zoals wij ze noemen, leiden tot meer dan tevreden klanten.

Hierbij investeren we sterk in de competenties van onze mensen. Zo bieden we reële toegevoegde waarde aan onze klanten. In een wereld die sterk verandert, onder impuls van de digitale transformatie, stimuleren we innovatie door 'intrapreneurship'. Dat doen we door onze mensen hard(t) te betrekken bij de missie van Xylos. Zo weet elke individuele medewerker wat zijn of haar rol is bij het realiseren van onze objectieven.

In een breder perspectief geloven we ook dat we een maatschappelijke rol hebben: de zogenaamde 'Corporate Social Responsibility'. Daarom ondersteunen we goede doelen die aanleunen bij de leefwereld van onze medewerkers.

Er wordt hard(t) gewerkt bij Xylos, met passie. Maar we besteden ook veel aandacht aan fun, team spirit en familie (binnen en buiten het werk). Work hard, play hard.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Mon compte Pas encore inscrit?