Présentation société Voir les autres offres
   
 

Xylos - Young Graduate IT (Systemen)

Maak van je passie je beroep!

 

Bij Xylos zijn we er van overtuigd dat jong talent voor een organisatie een belangrijke meerwaarde betekent en daarom investeren we ook dit jaar in het Inspire Young Graduates Program. Een stevige praktische opleiding die start op 1 september 2018 en jou in een mum van tijd omtovert tot een echte professional.

Is het einde van jouw opleiding bijna in zicht of ben je net afgestudeerd? Kan je alvast niet meer wachten om aan jouw eerste werkervaring te beginnen? Ambieer je een carrière in de IT wereld? Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres!

 

 

Een baan met toekomst

 

Klinken technologieën zoals Azure, PowerShell, Citrix, Exchange, O365, VMware, IoT, Skype for Business, en zóóóveel meer jou als muziek in de oren?

Dan kan je bij ons, gedurende een periode van 3 maanden, klaargestoomd worden voor het “echte leven” als IT-er.

 

 

Wat kan je verwachten?

 • Je leert van en wordt door onze experten voldoende begeleid en opgevolgd
 • Je werkt en streeft samen met andere Young Graduates naar een doel
 • Je krijgt verschillende trainingen en de mogelijkheid tot het behalen van certificaten
 • Dankzij ons breed basispakket maak je kennis met verschillende technologieën en zo kan je zelf nog mee bepalen in welke richting je wil doorgroeien: Hybrid Cloud, Cloud Apps, IoT, AI, AR, Modern Workplace, Systems, O365, ... 
 • Je volgt een reeks soft-skills trainingen waardoor je zelfverzekerd met je eerste projecten aan de slag kan
 • Tijdens het programma doe je natuurlijk ook hands-on ervaring op intern of bij onze klanten.

Nadien ben je van A-Z betrokken bij onze verschillende projecten en/of IT-supportactiviteiten bij onze klanten.

 

 

Jouw profiel?

 • Je beschikt over een (bachelor) diploma ICT
 • Je hebt een uitgesproken interesse in de IT wereld en wil blijven bijleren
 • Je kan niet wachten om aan je eerste uitdaging te beginnen en kan in september opstarten
 • Je spreekt en schrijft vlot Nederlands, kennis van Frans en/of Engels is een plus
 • Je bent flexibel, communicatief en sociaal
 • Je bent een echte teamspeler. Maar sta je er toch alleen voor? Dan trek je ook prima je plan.
 • Je bent gedreven en laat niet los tot je de juiste oplossing gevonden hebt.

 

Xylos, de perfecte omgeving voor jóuw loopbaan

 

Xylos levert ICT-oplossingen die bijdragen tot het succes van een organisatie. Gaande van strategisch advies rond digitale transformatie tot het persoonlijk begeleiden van gebruikers in deze verandering. 

Wij inspireren mensen met nieuwe technologieën rond Big Data & Analytics, Internet of Things, Mixed Reality en Infrastructure as Code om zo bij te dragen tot het realiseren van hun zakelijke objectieven. In dit licht lanceerden we enkele digitale brands: IntoApps, Neo en Bagaar.

 

We zijn reeds meer dan 30 jaar gepassioneerd actief in de ICT-sector en werken momenteel met +250 collega's op drie locaties: Antwerpen, Brussel en Herentals. Onze klanten zijn grote spelers in sectoren zoals het bankwezen, de productie-industrie, de telecommunicatie, de openbare sector en de dienstverlening.

Onze teams bestaan uit getalenteerde en geëngageerde mensen die een echte toegevoegde waarde creëren in dit tijdperk van digitale transformatie. Onze echte ambitie - om een geweldig bedrijf te zijn om voor (en met) te werken - wordt versterkt door onze 3 bedrijfswaarden: 'Take Care', 'Grow' and 'Do It With Passion'.

Xylos werkt, ook in jouw voordeel!

Xylos is een organisatie met een grote ambitie en een gezonde financiële fundering. Bij ons staan de mensen centraal en ligt de focus op professionalisme. “Werken bij Xylos doe je met volle goesting”. Want:

 • Je belandt in een inspirerende omgeving die het beste in jou naar boven brengt.
 • Je surft mee op een golf van enthousiaste collega's. Hard werken dus, maar minstens even hard plezier maken.
 • Verse soep, heerlijk fruit en een bedrijfsrestaurant vol lekkers houden je energie op peil.
 • Stilstaan is achteruitgaan. Ain't gonna happen. Boeiende opleidingen stuwen je vooruit!
 • Nood aan wat afleiding? Jij vraagt, wij draaien. Kijk maar eens naar onze kalender vol sportactiviteiten en leersessies.
 • In ruil voor je inspanningen krijg je een mooi salarispakket - inclusief bedrijfswagen en hospitalisatieverzekering.


Geloof je in een bedrijfscultuur die gericht is op samenwerking en met ruimte voor zelfontplooiing en initiatief? Solliciteer dan snel online!

Description société

De missie van Xylos is het inspireren van mensen met technologie om bij te dragen aan het succes van hun organisatie.

We willen een inspirerende organisatie zijn om voor en mee te werken, waarbij de mens en niet de technologie centraal staat. Een 'Great Place to Work (with)'. We zijn ervan overtuigd dat meer dan tevreden medewerkers, 'delighted' zoals wij ze noemen, leiden tot meer dan tevreden klanten.

Hierbij investeren we sterk in de competenties van onze mensen. Zo bieden we reële toegevoegde waarde aan onze klanten. In een wereld die sterk verandert, onder impuls van de digitale transformatie, stimuleren we innovatie door 'intrapreneurship'. Dat doen we door onze mensen hard(t) te betrekken bij de missie van Xylos. Zo weet elke individuele medewerker wat zijn of haar rol is bij het realiseren van onze objectieven.

In een breder perspectief geloven we ook dat we een maatschappelijke rol hebben: de zogenaamde 'Corporate Social Responsibility'. Daarom ondersteunen we goede doelen die aanleunen bij de leefwereld van onze medewerkers.

Er wordt hard(t) gewerkt bij Xylos, met passie. Maar we besteden ook veel aandacht aan fun, team spirit en familie (binnen en buiten het werk). Work hard, play hard.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Mon compte Pas encore inscrit?