Deloitte

Deloitte

Gateway building - Luchthaven Nationaal 1J
1930 Zaventem
www.deloitte.be

Over ons

Deloitte is de marktleider op het vlak van audit en consulting in België. Meer dan 3600 mensen in 11 kantoren verspreid over het land, staan dagelijks in dienst van nationale en internationale bedrijven, van KMO's tot overheidsinstellingen en VZW's. We zijn gestructureerd in vijf competencies: Audit & Risk Advisory, Accountancy, Tax & Legal, Financial Advisory en Consulting en zijn één van de grootste werkgevers in het land.
Onze diensten vloeien in elkaar om tot de juiste oplossing te komen. Het echte verschil maken we door onze passie; de passie om klanten duurzame oplossingen te bieden op gebied van technologie en bedrijfsprocessen. Als marktleider in België onderscheiden we ons niet alleen door onze multidisciplinaire aanpak, maar ook door onze passie en waarden die we elke dag delen met onze medewerkers en onze klanten wereldwijd.


Carrièremogelijkheden

Wanneer je voor Deloitte kiest, betreed je een wereld van mogelijkheden. Je kiest niet enkel voor een job, je bouwt een carrière.
Je krijgt de mogelijkheid om op uitdagende en internationale projecten te werken en dit voor verschillende klanten, van multinationals tot kleine en middelgrote ondernemingen. Je zal gecoacht worden om jouw expertise te ontwikkelen en stap voor stap leer je om verantwoordelijkheden te nemen naar klanten toe. Deloitte staat voor een jong, open en ondernemend bedrijf en is een fijn omgeving om jouw carrière te starten en verder uit te bouwen.


Opleidingsopportuniteiten

Onze opleidings- en ontwikkelings-programma's voorzien onze mensen van de noodzakelijke middelen om zich steeds aan te passen aan de continue verandering in dit beroep.
Tevens bieden we jou ook de mogelijkheid om seminaries en avondonderwijs te volgen.
Groei en ontwikkeling zijn zeer belangrijk binnen onze organisatie. Bij Deloitte krijg je alle kansen om je technische en management kennis uit te breiden en verder te ontplooien. Vanaf je eerste dag leer je hoe jouw kennis in de praktijk toe te passen. Dit doe je niet alleen, jouw collega's helpen je hier graag bij. Bij Deloitte sta je er nooit alleen voor!