Antwerpen
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen Hogeschool in Antwerpen, ontstaan als een fusie tussen Artesis Hogeschool Antwerpen en Plantijn Hogeschool.
Karel de Grote-Hogeschool Brusselstraat, 45
2018 Antwerpen
Tel. : +32 3 613 13 13
Brugge, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Torhout
Katholieke Hogeschool Vives Noord & Zuid Ben je ook gefascineerd door toepassingen die het verschil maken? Heb je originele ideeën om onze leefomgeving aangenamer te maken? Ben jij een teamspeler die graag oplossingen bedenkt voor praktische problemen? Of denk je eraan je eigen bedrijf op te richten? Dan is een bachelor- of graduaatsopleiding in het studiegebied industriële wetenschappen en technologie vast iets voor jou! In West-Vlaanderen studeer je technologie aan VIVES!

Op onze campussen wordt een breed gamma aan opleidingen aangeboden. Deze opleidingen zijn uniek in de provincie of zelfs in Vlaanderen en garanderen een diversiteit aan jobmogelijkheden.
Brussel
Erasmus Hogeschool Brussel Een hogeschool van de Vlaamse Gemeenschap met zes campussen in Brussel.
Brussel, Gent
Odisee Ben je leergierig en heb je een open geest naar nieuwe tools en technologieën? Heb je zin om mee te bouwen aan de digitale toekomst van Vlaanderen en daarbuiten? Kies dan voor een informaticaopleiding bij Odisee. Ontdek doorheen onze opleiding jouw talenten en groei uit tot een échte IT-specialist.
Geel, Mechelen
Thomas More Met 36 professionele bacheloropleidingen en 15.000 studenten in Mechelen, Sint-Katelijne-Waver, Antwerpen, Lier, Geel, Turnhout en Vorselaar is de Thomas More-hogeschool de grootste kweekvijver voor hooggeschoold professioneel talent in de provincie Antwerpen.
Genk, Gent, Brussel
LUCA School of Arts Nieuwe media, technologie en games veranderen ons dagelijkse leven. Dat is het uitgangspunt van onze afstudeerrichting Communicatie- & Multimedia Design die meteen al in het eerste bachelorjaar twee afstudeertrajecten aanbiedt: Interaction Design en Game Design.
Gent
Arteveldehogeschool Katholieke hogeschool in Gent biedt diverse bacheloropleidingen aan, alsook bachelor-na-bacheloropleidingen, postgraduaten en bijscholingen en studiedagen.
Leuven, Diepenbeek
UC Leuven Limburg Onze hogeschool is een op kwaliteit georiënteerde instelling voor hoger onderwijs, onderzoek en dienstverlening. Zij is geïnspireerd door het waardevolle en veelzijdige christelijke gedachtegoed, in dialoog met en in dienst van een open, pluralistische en interculturele samenleving.
Limburg
Hogeschool PXL Elfde-Liniestraat, 24
3500 Hasselt
Tel. : +32 11 77 55 55
Oost-Vlaanderen
Hogeschool Gent De Hogeschool Gent wil excelleren in onderwijs, onderzoek, dienstverlening en beoefening van de kunsten. Via de competentie van haar medewerkers en afgestudeerden en de valorisatie van haar onderzoek wil de Hogeschool Gent een kritische, creatieve en open maatschappij bevorderen.
Vlaanderen
Hogeronderwijsregister Het Hogeronderwijsregister bevat alle erkende bachelor-, master- en graduaatsopleidingen in Vlaanderen.
Onderwijs & Vorming Vlaanderen Informatie voor ouders, leerlingen, studenten, cursisten, onderwijspersoneel en directies | Ministerie van Onderwijs.
West-Vlaanderen
Hogeschool West-Vlaanderen Marksesteenweg, 58
8500 Kortrijk
Tel. : +32 56 24 12 90