N° Référence: 647641238
Présentation société Voir les autres offres
   
 

Ago IT - ERP Engineer

Réf.: 647641238

Functieomschrijving

 

Voor een productiebedrijf regio Kortrijk zijn we op zoek naar een Allround IT Medewerker. Dit om de huidige IT'er in het bedrijf te ondersteunen. In deze functie beheer je het volledige ERP systeem: Dynamics AX 4.0 en Dynamics 365. Kleine aanpassingen in C#, VBA en SQL worden door jou uitgevoerd, alsook implementaties, migraties en rapportering. Je staat ook in contact met een externe parnter die het systeem beheert. Daarnaast werk je ook mee aan andere projecten: netwerk, telefonie, nieuwe PC's configureren, support... Ook ondersteuning in de productie omtrent de aansturing van de machines komt bij jou terecht. Kortom: een heel veelzijdige functie met enorm veel variatie.

 

 

Vereisten 

 

In deze functie is het ERP-gedeelte van heel groot belang, daarom kijken we uit naar een kandidaat die een bachelordiploma Toepaste Informatica met optie Business & IT heeft gevolgd. Verder is enige technische affiniteit met de sector (deuren) ook nodig omdat je je ook vaak ondersteuning zal geven in de productieomgeving. Kandidaten die net van school komen en een brede achtergrond hebben, kunnen hiervoor in aanmerking komen. Heb je reeds een eerste gelijkaardige werkervaring achter de rug? Dan kan jij ook zeker een meerwaarde zijn voor het bedrijf.

 

 

Aanbod

 

Afhankelijk van je profiel krijg je een vast contract van onbepaalde duur of een interimcontract met kans op een vast contract na 6 maanden. Je komt terecht in een innovatieve productieomgeving. Tegenover jouw technische skills staat een markconforme verloning aangevuld met maaltijd- en ecocheques.

 

 

Interesse?

 

Neem contact met ons op via onderstaande knop.

Description société

AGO Jobs & HR is een 100% Belgisch bedrijf dat jaarlijks voor 40.000 mensen passend werk vindt. Met meer dan 500 gedreven medewerkers en een interactief netwerk van 85 kantoren in België, is AGO Jobs & HR de beste partner
in het zoeken, vinden, plaatsen en begeleiden van mensen met talent.


AGO IT, divisie speciaal voor IT-profielen.

Wat we zoeken? IT-experts van allerlei allooi. Van system engineers tot software-ingenieurs, van data analisten tot frontend developers.
Onze recruiters zetten de juiste persoon op de juiste plaats: elke keer weer opnieuw. Onze werkwijze garandeert discretie en transparantie. Zo weet iedereen welke rol AGO IT speelt. Zonder verrassingen - tenzij aangename.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires