N° Référence: 630765412
Présentation société Voir les autres offres
   
 

Ago IT - Full Stack Developer - Interne Applicaties & ERP

Réf.: 630765412

Voor een warme, moderne firma in de regio van Kortrijk kijken we uit naar een Full Stack developer met een eerste ervaring!

 

Het gaat over een rol intern in het bedrijf waar je contact legt met collega's, externe klanten en leveranciers, analyse doet, en vervolgens ontwikkeling en integratie van allerlei applicaties, API's, en WebServices. Je helpt ook de verdere uitbouw van het e-Commerce platform van het bedrijf, dit via maatwerkontwikkeling op het ERP systeem (Microsoft Dynamics AX). Je bent technologisch pionier en drijvende kracht achter interne innovaties. Dit via samenwerking met andere interne IT collega's alsook externe partners.

 

De vereisten zijn simpel. Minstens een twee-tal jaar ervaring als .NET Full-Stack developer en vooral veel goesting! Men werkt met JavaScript, CSS, JQuery, de wijde .NET familie en veel WebServices. Kennis hiervan is belangrijk. Dynamics AX ontwikkeling kan aangeleerd worden on the job, enige voorkennis is een grote troef. Functionele analyses moet je kunnen omzetten naar technische parameters en er dan ook zelfstandig mee aan de slag kunnen gaan. Systemen zoals TFS of GIT zijn mooi meegenomen. Nederlands is de voertaal, je kan hierin vlot communiceren.

 

 

Naast deze uitdagende rol wordt je ook beloond met een mooi loon, met extralegale, en een aangename verlofregeling. Interesse?

 

Contacteer vrijblijvend AGO Kortrijk IT via onderstaande knop.

 

Vermeld de referentiecode 630765412

 

Tot dan!

Description société

AGO Jobs & HR is een 100% Belgisch bedrijf dat jaarlijks voor 40.000 mensen passend werk vindt. Met meer dan 500 gedreven medewerkers en een interactief netwerk van 85 kantoren in België, is AGO Jobs & HR de beste partner
in het zoeken, vinden, plaatsen en begeleiden van mensen met talent.


AGO IT, divisie speciaal voor IT-profielen.

Wat we zoeken? IT-experts van allerlei allooi. Van system engineers tot software-ingenieurs, van data analisten tot frontend developers.
Onze recruiters zetten de juiste persoon op de juiste plaats: elke keer weer opnieuw. Onze werkwijze garandeert discretie en transparantie. Zo weet iedereen welke rol AGO IT speelt. Zonder verrassingen - tenzij aangename.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires