N° Référence: 625922502
Présentation société Voir les autres offres
   
 

Ago IT - Internal Support Engineer

Réf.: 625922502

Bedrijf

 

Voor een bedrijf regio Waregem actief in de retailsector kijken we uit naar een tweetalige IT Support Engineer.

 

 

Rol

  • In deze gevarieerde functie ben jij het eerste aanspreekpunt voor de mensen uit de winkels en vanuit de hoofdkantoor.
  • Je ondersteunt hen in het gebruik van van zowel Hardware, software als communicatietools: ondersteuning in het ERP-systeem, excel, laptops, printers, betaalsystemen, telefonie...

 

Profiel

  • Voor deze job kijken we uit naar iemand die via een relevante opleiding een brede kennis opdeed van de verschillende domeinen binnen informatica.
  • Een bachelordiploma in informatica zou ideaal zijn, maar ook met een graduaatsopleiding of andere bijscholing kom je zeker in aanmerking!
  • Belangrijk is dat je zowel in het Nederlands als in het Frans heel vlot kan communiceren. Dit om zowel de winkels in Vlaanderen als in Wallonië te kunnen bijstaan.

 

Aanbod

 

In deze functie kom je terecht in een familiale omgeving die steeds blijft groeien. Tegenover jouw technische en communicatie skills staat een marktconforme verloning met verschillende extralegale voordelen. 

 

 

Interesse? Solliciteer via de knop hieronder.

 

Tot dan!

Description société

AGO Jobs & HR is een 100% Belgisch bedrijf dat jaarlijks voor 40.000 mensen passend werk vindt. Met meer dan 500 gedreven medewerkers en een interactief netwerk van 85 kantoren in België, is AGO Jobs & HR de beste partner
in het zoeken, vinden, plaatsen en begeleiden van mensen met talent.


AGO IT, divisie speciaal voor IT-profielen.

Wat we zoeken? IT-experts van allerlei allooi. Van system engineers tot software-ingenieurs, van data analisten tot frontend developers.
Onze recruiters zetten de juiste persoon op de juiste plaats: elke keer weer opnieuw. Onze werkwijze garandeert discretie en transparantie. Zo weet iedereen welke rol AGO IT speelt. Zonder verrassingen - tenzij aangename.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires