N° Référence: 630621704
Présentation société Voir les autres offres
   
 

Ago IT - System Engineer Hybrid Datacenters

Réf.: 630621704

Voor een modern IT Services bedrijf in de regio van Kortrijk kijken we uit naar een System Engineer ter versterking van hun team. In de rol ben je betrokken in uitdagende IT infrastructuur projecten. Denk dan maar aan virtualisaties, cloud transitie, CyberSecurity, servermigraties en hét buzzword van vandaag "telewerken". De firma werkt met de beste Hardware en software die ze kunnen vinden. Op de lijst staat onder meer Microsoft, FortiNet, VEEAM, VMware, FortiNet, Check Point, HPE, ... Binnen deze rol doe je beheer, uitbouw en ondersteuning van allerhande Hybride Datacenters. Soms ter plaatse bij de klant, maar vaak ben je bezig met voorbereidingen te Kortrijk. Je kan ook ingezet worden als 2nd line expert voor de helpdesk.

 

Om de rol goed uit te voeren ben je in bezit van een Bachelor of Master met enkele jaren relevante ervaring. Een brede basis rond systemen en netwerken is essentieel. Voorkennis van bovenstaande producten is telkens een pluspunt. Je kiest dan ook een specialisatie over termijn binnen de functie. Opleiding wordt voorzien om je kennis verder uit te breiden. Verder is het essentieel dat je vlot kan communiceren in het Nederlands en bij voorkeur ook in het Engels. Frans is ook een troef. Je kan in team werken alsook zelfstandig. Lange termijn relaties met klanten opbouwen lijkt je een plezier!

 

Naast een heel gevarieerde en uitdagende functie in een stabiele, lokale innovator wordt er uiteraard ook een competitief salaris met voordelen voorzien. Opleiding wordt gezien als een essentieel luik van je functie, hier mag je dan ook rekenen op grensverleggende groei!

 

 

Interesse?

 

Contacteer vrijblijvend AGO Kortrijk IT via onderstaande knop. Vermeld de code 630621704

 

Tot dan!

Description société

AGO Jobs & HR is een 100% Belgisch bedrijf dat jaarlijks voor 40.000 mensen passend werk vindt. Met meer dan 500 gedreven medewerkers en een interactief netwerk van 85 kantoren in België, is AGO Jobs & HR de beste partner
in het zoeken, vinden, plaatsen en begeleiden van mensen met talent.


AGO IT, divisie speciaal voor IT-profielen.

Wat we zoeken? IT-experts van allerlei allooi. Van system engineers tot software-ingenieurs, van data analisten tot frontend developers.
Onze recruiters zetten de juiste persoon op de juiste plaats: elke keer weer opnieuw. Onze werkwijze garandeert discretie en transparantie. Zo weet iedereen welke rol AGO IT speelt. Zonder verrassingen - tenzij aangename.

Lire la suite