Présentation société Voir les autres offres
   
 

Ago IT - Test Engineer

Functieomschrijving

 

Als IT Test Engineer ben jij verantwoordelijk voor de kwaliteit van onze software en ICT-oplossingen.

Je ontwikkelt testen voor nieuwe en gewijzigde software, bereidt die testen voor en voert ze ook uit. Het doel? Defecten detecteren én de business requirements nagaan voor de software in productie gaat. Je maakt deel uit van het testteam dat onder de verantwoordelijkheid valt van de afdeling IT Service Portfolio.

 

 

Profiel

  • Je hebt minstens een bachelordiploma in een ICT-gerelateerde richting.
  • Je hebt een aantal jaren ervaring in een context van softwareontwikkeling en testen van IT-projecten.
  • De courante MS Office-toepassingen hebben geen geheimen voor jou. Kennis van courante applicaties voor projectopvolging zijn een plus.
  • Je oplossingsgerichtheid, communicatieve skills, nauwkeurigheid en verantwoordelijkheidszin behoren tot je sterkste troeven.

 

Aanbod

 

Als IT Test Engineer heb je een boeiende functie in een groeiend voedingsbedrijf dat investeert in talent. Een gezond evenwicht tussen werk- en privéleven vinden we vanzelfsprekend, net als ruimte om door te groeien en je verder te ontwikkelen. Respect, passie, open communicatie en teamgeest zijn evidente waarden, maar we willen het verschil écht maken met onze kernwaarden: productieve gedienstigheid, discipline en teamwork.

Description société

AGO Jobs & HR is een 100% Belgisch bedrijf dat jaarlijks voor 40.000 mensen passend werk vindt. Met meer dan 500 gedreven medewerkers en een interactief netwerk van 85 kantoren in België, is AGO Jobs & HR de beste partner
in het zoeken, vinden, plaatsen en begeleiden van mensen met talent.


AGO IT, divisie speciaal voor IT-profielen.

Wat we zoeken? IT-experts van allerlei allooi. Van system engineers tot software-ingenieurs, van data analisten tot frontend developers.
Onze recruiters zetten de juiste persoon op de juiste plaats: elke keer weer opnieuw. Onze werkwijze garandeert discretie en transparantie. Zo weet iedereen welke rol AGO IT speelt. Zonder verrassingen - tenzij aangename.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Test / Validation Engineer Abap VB.NET C# .NET