N° Référence: CN342
Présentation société Voir les autres offres
   
 

Austin Bright - Analytische .NET Dev

Réf.: CN342

Ondanks dat we in troebele tijden zijn, heeft dit bedrijf haar 20ste verjaardag gevierd en om dit een extra boost te geven zijn ze hier op zoek naar een nieuwe werkkracht! Hun specialiteit zit in het aanbieden van een software rond gegevensbeheer. Actief binnen de human resource-sector heeft dit bedrijf haar strepen verdiend en wil men voor de continuïteit te garanderen een gemotiveerde .NET ontwikkelaar! Lees zeker verder om te zien wat je van het bedrijf en functie mag verwachten.

 

 

Jouw verantwoordelijkheden

 

Als .NET developer ben je hier een persoon die verantwoordelijk is voor de hele lifecycle van de applicatie waarop je werkt. Je verzorgt de communicatie met de klanten en op basis van je technische en functionele analyse breng je hen een oplossing voor hun probleem. Vervolgens is de opvolging en nazorg ook voor je rekening!

 

 

Jouw profiel

  • Naast programmeren ben je iemand die graag dicht bij de klant staat. Uiteraard kan je dan ook hun noden omzetten in een efficiënt en gebruiksvriendelijke applicatie.
  • Een affectie hebben met HR-sector geeft je een beter inzicht op deze noden of zal je helpen je te verdiepen in de evolutie in deze sector.
  • Een analytische mindset hebben zal je helpen de belangrijkste stap in je project zo gestructureerd mogelijk op te stellen.
  • Je hebt minimum twee jaar professionele ervaring binnen de .NET wereld en wil je hierin verder specialiseren. Querie's schrijven is voor je ook geen probleem!
  • Het is belangrijk dat je ook flexibel bent omdat men hier op projectbasis werkt en er soms een overlapping kan gebeuren op applicaties waarop je werkt.

  

Ons aanbod

  • Een bedrijf dat streeft naar een goede balans tussen technische uitdaging en work/life balance. Men werkt hier met glijdende uren (7u30 - 9u00) en één thuiswerkdag.
  • Naast deze flexibiliteit is dit bedrijf ook een Microsoft Gold partner, waardoor je hier kan genieten van verschillende leer modules/platformen om je kennis te versterken.
  • Een competitief loon dat aangevuld wordt met een goed gevuld voordelen pakket, waaronder een bedrijfswagen!
  • Het bedrijf is net buiten de ring van Antwerpen gelegen (Wijnegem) waardoor het op vlak van bereikbaarheid een groot pluspunt is. Tevens kan je hier ook vlot met het openbaar vervoer geraken (bussen 421 en 422).

 

Heb je interesse in deze vacature ?

 

Aarzel dan zeker niet om ons van Austin Bright samen met je CV te contacteren via onderstaande knop.

 

We zorgen steeds voor een confidentiële behandeling van je kandidatuur.

Description société

Austin Bright Technologies is een werving & selectie kantoor voor de IT-sector met een gespecialiseerde expertise richting software development. We bieden een persoonlijke en confidentiële dienstverlening met op maat gemaakte begeleiding naar je volgende professionele uitdaging. Je kan bij ons terecht voor vaste betrekkingen alsook voor freelance opdrachten.

In al onze contacten streven wij ernaar om succesvolle, lange termijn en wederzijds voordelige relaties te creëren.

Zoek je een partner die niet enkel naar je luistert maar die zich toewijdt om je bij te staan in het realiseren van jouw professionele ambities? Neem dan zeker contact op met onze consultants! Zij zitten graag eens met jou rond de tafel.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Technical Analyst Developer / Analyst Programmer .NET