N° Référence: JVIT835783459
Présentation société Voir les autres offres
   
 

Austin Bright - Backend .NET Ontwikkelaar | Software met Juridische Ondertoon

Réf.: JVIT835783459

Ben je als ervaren .NET backend developer op zoek naar een onderneming met een vlakke hiërarchie, informele sfeer, open werkuren en die investeert in de gebruikte tools? Dan is dit Mechelse bedrijf mogelijks iets voor je! Men zoekt hier een gedreven en zelfstandige ontwikkelaar die op zoek is naar een functie met een focus op puur ontwikkeling.

 

Hun platform geef hun klanten de mogelijkheid hun gerechtelijke/juridische dossier via één specifiek portaal te beheren. Door de sector waarin ze actief zijn moet deze tools steeds up-to-date zijn met de wetgevingen en vooral een stevige veiligheid garanderen. Up for the challenge?

 

 

Jouw verantwoordelijkheden

  • Het ontwikkelingsteam werkt heel nauw samen met de analisten zodat hun focus hierna volledig op het programmeren gelegd kan worden.
  • Hier zal je verantwoordelijk zijn voor de features te ontwikkelen, DevOps, support (voor de projecten waarop je gewerkt hebt, operation (bv. wanneer de server heropgestart wordt) en systemen als je hiervan enige kennis hebt. Zoals hierboven aangegeven is dit een zeer technische functie!

 

Jouw profiel

  • Je bent iemand die zaken snel oppikt en durft vragen te stellen wanneer je iets niet snapt. Men zoekt hier een persoon die het product tot de puntjes wilt leren kennen.
  • Als technisch persoon haal je je voldoening puur uit het programmeren. Aan de hand van de verantwoordelijkheden merk je dat het leeuwendeel van jouw taken hier liggen.
  • Bachelor in Toegepaste Informatica of Master in Computerwetenschappen. Dit vul je aan met minstens drie jaar professionele werkervaring binnen de .NET framework.
  • Je hebt een affiniteit met de juridische sector of op zijn minst een interesse in. Dit zal nodig zijn omdat heel de tool rond dat concept draait en je je hier zal moeten inlezen.

 

Ons aanbod

 

Een uitstekende verloning dat aangevuld wordt met een bedrijfswagen, tankkaart, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering en maaltijdcheques.

 

Een softwarehuis dat investeert in de tool en omkadering waarin je werkt, waardoor men hier een optimaal werkklimaat probeert te creëren.

 

Een functie volledig gericht naar ontwikkeling, waardoor je je specialiteit in verschillende backend technologieën verder kan uitbouwen.

 

Flexibele werkuren, je wordt enkel tussen 10 uur en 14 uur op kantoor verwacht. Daarnaast heb je hier ook de mogelijkheid om vanuit thuis te werken.

 

 

Heb je interesse in deze vacature? Aarzel dan zeker niet om Jens of Cedric van Austin Bright samen met je CV te contacteren via de knop hieronder.

 

We zorgen steeds voor een confidentiële behandeling van je kandidatuur.

Description société

Austin Bright Technologies is een werving & selectie kantoor voor de IT-sector met een gespecialiseerde expertise richting software development. We bieden een persoonlijke en confidentiële dienstverlening met op maat gemaakte begeleiding naar je volgende professionele uitdaging. Je kan bij ons terecht voor vaste betrekkingen alsook voor freelance opdrachten.

In al onze contacten streven wij ernaar om succesvolle, lange termijn en wederzijds voordelige relaties te creëren.

Zoek je een partner die niet enkel naar je luistert maar die zich toewijdt om je bij te staan in het realiseren van jouw professionele ambities? Neem dan zeker contact op met onze consultants! Zij zitten graag eens met jou rond de tafel.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Developer / Analyst Programmer ASP.NET C# .NET