N° Référence: CN416
Présentation société Voir les autres offres
   
 

Austin Bright - Backend .NET Ontwikkelaar

Réf.: CN416

Ben je momenteel op zoek naar een functie waarbij je interesse in chemie kan combineren met programmeren? Dit bedrijf biedt een gamma aan producten en diensten voor het onderzoek en opvolging van de gevolgen van natuur fenomenen op specifieke materialen. Hier ontwikkelt men in een klein team op basis van een eigen technologie applicaties ter ondersteuning hiervan.

 

Dit innovatief bedrijf groeide van een spin-off onderneming tot een internationale speler in haar sector. Kom het team vervoegen en werkt mee aan de uitbouw van hun nieuw platform!

 

 

Jouw verantwoordelijkheden

 

Omdat je terechtkomt in een klein ontwikkelingsteam, zal je verantwoordelijk zijn voor de hele levenscyclus van de applicaties. Dit gaande van de technische analyse, ontwerp, ontwikkeling, testen tot de implementatie en opvolging. Mocht je enige kennis hebben van software architectuur, zien we hier graag jouw input ook in terugkomen.

 

 

Jouw profiel

  • Kennis of interesse in de chemie is hier belangrijk omdat dit de core business is van de onderneming.
  • Omdat je in een klein team terecht komt, hecht men hier een zeker belang aan jouw technische bagage in het .NET framework. Ervaring met cloud architectuur is een pluspunt.
  • Naast een minimum van drie jaar professionele ervaring als .NET ontwikkelaar, heb je een bachelor of master in Informatica of Computerwetenschappen.
  • Een uitstekende verstandhouding tussen de collega's is hier primordiaal. Daarom verwachten ze hier dat je geniet van teamwerk en je je communicatief vlot kan uitdrukken in het Nederlands en Engels.

 

Ons aanbod

  • Men werkt hier op vlak van lonen en extralegale voordelen met een flexloon. Hiermee bepaal je zelf welke voordelen zij hier hebben die voor jou van toepassing kunnen zijn.
  • Een interessante functie binnen een bedrijf waar je in aanraking komt met het product waarop je werkt. Men geeft je hier ook de nodige vrijheid in het uitoefenen van jouw functie.
  • Werken voor een innovatief bedrijf waar geïnvesteerd wordt in de gebruikte tools, alsook in de nodige technische kennis die je wilt vergaren.
  • Werken voor een Belgische onderneming actief in de chemische sector.

 

Heb je interesse in deze vacature?

 

Aarzel dan zeker niet met je CV te contacteren via onderstaande knop.

 

We zorgen steeds voor een confidentiële behandeling van je kandidatuur.

Description société

Austin Bright Technologies is een werving & selectie kantoor voor de IT-sector met een gespecialiseerde expertise richting software development. We bieden een persoonlijke en confidentiële dienstverlening met op maat gemaakte begeleiding naar je volgende professionele uitdaging. Je kan bij ons terecht voor vaste betrekkingen alsook voor freelance opdrachten.

In al onze contacten streven wij ernaar om succesvolle, lange termijn en wederzijds voordelige relaties te creëren.

Zoek je een partner die niet enkel naar je luistert maar die zich toewijdt om je bij te staan in het realiseren van jouw professionele ambities? Neem dan zeker contact op met onze consultants! Zij zitten graag eens met jou rond de tafel.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Developer / Analyst Programmer ASP.NET .NET