N° Référence: CN370
Présentation société Voir les autres offres
   
 

Austin Bright - Cloud Base .NET Ontwikkelaar (voor Innovatief Bedrijf)

Réf.: CN370

Sinds enkele jaren heeft men hier de keuze gemaakt om cloud toepassingen te implementeren in hun platform. Omdat men de voordelen hiervan merkte. De gebruikte technische stack is heel uitgebreid, maar met een focus op .NET core, Azure DevOps, Docker en Kubernetes.

 

Men investeert hier ook stevig in de kwaliteit van hun product, waardoor de nodige aandacht wordt besteed aan de technologische evolutie op de markt. Klinkt dit als muziek in de oren? Neem contact me ons op en we vertellen je graag in detail wat je nog kan verwachten!

 

 

Jouw verantwoordelijkheden

 

Hier zal je verantwoordelijk zijn voor de hele levenscyclus van de applicatie. Dit start bij de technische analyse, gaat verder naar het design/ de ontwikkeling van de applicatie en eindigt bij uiteraard de nazorg hiervan. Actief brainstormen over nieuwe toepassingen is part of the job!

 

 

Jouw profiel

  • Je bent iemand met oog voor details en heb een stevig analytisch inzicht.
  • Op vlak van technologie heb je een brede interesse. Uiteraard ben je een specialist in jouw deel, maar je leert graag bij van ontwikkelaars in andere afdelingen.
  • Je omschrijft jezelf als een zelfzeker persoon en je onderbouwt steeds jouw argumenten/mening. Goede communicatieve vaardigheden zijn hier noodzakelijk.
  • Minimum drie jaar professionele ervaring in een .NET en/of cloud omgeving. Dit vul je aan met een bachelor in Toegepaste Informatica of master in Computerwetenschappen.
  • Je hebt een gezonde ambitie op professioneel vlak en streeft steeds naar het opleveren van een kwalitatief product.

 

Ons aanbod

 

Mee aan de "wieg" staan van een gloednieuw project. Dit geeft je de kans om een invloed te hebben in de te volgen weg dat men hier kiest.

 

Een uitstekende omkadering en dit zowel op vlak van technische interne kennis, als de tools waarmee dat je werkt.

 

Aantrekkelijk brutoloon dat verder wordt aangevuldt met een bedrijfswagen, tankkaart, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, onkostenvergoeding en maaltijdcheques.

 

 

Are you interested in this vacancy? Don't hesitate to apply via the button below

We will always handle your application confidentially.

Description société

Austin Bright Technologies is een werving & selectie kantoor voor de IT-sector met een gespecialiseerde expertise richting software development. We bieden een persoonlijke en confidentiële dienstverlening met op maat gemaakte begeleiding naar je volgende professionele uitdaging. Je kan bij ons terecht voor vaste betrekkingen alsook voor freelance opdrachten.

In al onze contacten streven wij ernaar om succesvolle, lange termijn en wederzijds voordelige relaties te creëren.

Zoek je een partner die niet enkel naar je luistert maar die zich toewijdt om je bij te staan in het realiseren van jouw professionele ambities? Neem dan zeker contact op met onze consultants! Zij zitten graag eens met jou rond de tafel.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Developer / Analyst Programmer .NET