N° Référence: JVIT9010
Présentation société Voir les autres offres
   
 

Austin Bright - FS JavaScript Developer - Data Management & Machine Learning

Réf.: JVIT9010

Data processing, Machine Learning, Computer Visualization,...

 

Zijn dit zaken waar jij van op de rand van je stoel gaat zitten? Dan is dit bedrijf in Leuven op zoek naar jou!

 

Ze ontwikkelen een software platform dat gebruikt wordt door bedrijven uit onder andere de bouwsector om data van hun werkterreinen te verzamelen, te verwerken, te visualiseren en te gebruiken om hun bedrijfsprocessen te optimaliseren.

 

Ze zijn een KMO met een sterk groeipotentieel en daarom zijn ze op zoek naar Full Stack JavaScript Developer om hun team te versterken.

 

 

Functie

  • Als JavaScript ontwikkelaar werk je aan zowel de frontend als de backend kant van de webapplicaties. Deze worden gebruikt om data te verzamelen, te beheren en te visualiseren.
  • Je werkt in teamverband en staat in continue overleg met je collega's om een sterk uitresultaat te bekomen. Je bent ook gedreven om je kennis steeds op punt te houden en bent bereid om nieuwe technologieën en methodieken aan te leren.

 

Profiel 

  • Je hebt een 2tal jaar ervaring in het bouwen van webapplicaties in JavaScript. Bij voorkeur fullstack maar enkel backend is ook voldoende zolang je je ook maar wil verdiepen in frontend.
  • Je hebt dus een goede kennis van Node.js en hebt een sterke interesse om Vue / React aan te leren.

 

Aanbod

  • Het bedrijf bestaat uit een gevarieerde en internationale groep mensen waardoor met verschillende types in contact komt. Je collega's zijn stuk voor stuk gedreven en gemotiveerde IT-professionals die hun kennis en ervaringen met elkaar delen.
  • Er wordt gewerkt met moderne technologieën en er wordt ook continue in geïnvesteerd om hun medewerkers hierin te scholen zodat je mee bent met de nieuwe evoluties in de markt.
  • Interessante doorgroeimogelijkheden, zowel horizontaal als verticaal. Het bedrijf heeft veel uitbreidingsmogelijkheden die het nog kan benutten en hier kan jij natuurlijk in mee groeien.
  • Leuke teamactiviteiten waardoor je je collega's beter leert kennen maar die ook een positief effect hebben op de werksfeer.
  • Een compleet salarispakket dat bestaat uit een competitief brutoloon en wordt aangevuld met verschillende voordelen waaronder een bedrijfswagen.

 

Heb je interesse in deze vacature?

 

Bezorg dan je CV via onderstaande knop.

We zorgen voor een confidentiële behandeling van je kandidatuur.

Description société

Austin Bright Technologies is een werving & selectie kantoor voor de IT-sector met een gespecialiseerde expertise richting software development. We bieden een persoonlijke en confidentiële dienstverlening met op maat gemaakte begeleiding naar je volgende professionele uitdaging. Je kan bij ons terecht voor vaste betrekkingen alsook voor freelance opdrachten.

In al onze contacten streven wij ernaar om succesvolle, lange termijn en wederzijds voordelige relaties te creëren.

Zoek je een partner die niet enkel naar je luistert maar die zich toewijdt om je bij te staan in het realiseren van jouw professionele ambities? Neem dan zeker contact op met onze consultants! Zij zitten graag eens met jou rond de tafel.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Developer / Analyst Programmer Node.js JavaScript React / ReactJS