N° Référence: CN419
Présentation société Voir les autres offres
   
 

Austin Bright - FS. .NET Dev

Réf.: CN419

Dit bedrijf dankt zijn opstart aan twee heren die vier jaar lang na de hun werkuren zeer bedreven werkten aan een medische applicatie. Ze danken hun keuze voor de sector aan familieleden en de nood op de markt voor een allesomvattende software voor het beheer van alle mogelijke informatie tussen patiënten en hun geneesheren.

 

Na deze start, trok de laatste jaren de lijn door en groeide me organisch naar een team van acht personen. Nu is men op zoek naar een Fullstack .NET specialist om de kennis van het team verder aan te scherpen.

 

 

Jouw verantwoordelijkheden

 

Hier werk je doorgaans op korte projecten waarbij je de hele levenscyclus van de applicatie moet verzorgen. Als fullstack .NET ontwikkelaar zal je verantwoordelijk zijn voor de technische analyse, ontwerp, testen, ontwikkeling en opvolging van de applicatie.

 

 

Jouw profiel

  • Men zoekt hier iemand met een "vechtersmentaliteit" of beter gezegd een drive om steeds het beste van je te willen geven.
  • Daarnaast ben je iemand met oog voor detail en streef je kwaliteit na. Je bent trots op wat je doet en wilt dat het product aan alle eisen van de klant voldoet.
  • Je bent een joviaal persoon die zich vlot in een team kan integreren. Gezien men hier nog steeds aan het groeien zijn, is de groepscohesie een heel belangrijk concept.
  • Op technisch vlak ben je iemand die altijd "honger" heeft naar meer kennis. Je stelt de gebruikte technologie graag in vraag en denkt mee hoe bepaalde processen verbeterd kunnen worden.
  • Naast minimum drie jaar professionele werkenervaring als Fullstack .NET developer, heb je ook een bachelor in Toegepaste Informatica of master in Computerwetenschappen.

 

Ons aanbod

  • Men heeft hier oog voor de work/life balance van haar werknemers en kijkt dus wat het beste "fit" is op vlak van werkuren en thuiswerk. Hierdoor kan je beide beter op elkaar laten afstemmen.
  • Een moderne omkadering en een groeiende vraag naar het product. Dit zal je zelf ook motiveren om mee aan de groei van het bedrijf en software te helpen!
  • Een aantrekkelijke brutoverloning dat verder wordt aangevuld met een bedrijfswagen, tankkaart, netto onkostenvergoeding, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering (inclusief gezin), GSM en GSM-abonnement, Laptop, maaltijdcheques en ecocheques.
  • Naast de flexibele werkuren, geniet je hier van dertig vakantiedagen voor een 38 urenweek!

 

Heb je interesse in deze vacature?

 

Aarzel dan zeker niet met je CV te contacteren via onderstaande knop.

 

We zorgen steeds voor een confidentiële behandeling van je kandidatuur.

Description société

Austin Bright Technologies is een werving & selectie kantoor voor de IT-sector met een gespecialiseerde expertise richting software development. We bieden een persoonlijke en confidentiële dienstverlening met op maat gemaakte begeleiding naar je volgende professionele uitdaging. Je kan bij ons terecht voor vaste betrekkingen alsook voor freelance opdrachten.

In al onze contacten streven wij ernaar om succesvolle, lange termijn en wederzijds voordelige relaties te creëren.

Zoek je een partner die niet enkel naar je luistert maar die zich toewijdt om je bij te staan in het realiseren van jouw professionele ambities? Neem dan zeker contact op met onze consultants! Zij zitten graag eens met jou rond de tafel.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires