N° Référence: CN395
Présentation société Voir les autres offres
   
 

Austin Bright - FS .NET Ontwikkelaar

Réf.: CN395

"Doa valle MIG de sjoon van oet" en toch is dit waar. Dit Limburgs bedrijf is meer dan 20 jaar een voorloper geweest in het inpassen van software voor monitoren van transportgoederen. Dit kan gaan van elementaire zaken als voedsel en geneesmiddelen tot industriële toepassingen. Hun systeem zorgt ervoor dat deze goederen in optimale omstandigheden worden vervoerd.

 

Momenteel zoeken ze iemand om hun 10-koppige team te versterken en uiteraard verdere innovaties te brengen aan hun product!

 

 

Jouw verantwoordelijkheden

 

Hun ontwikkelingsteam bestaat nu uit drie personen waaronder twee ontwikkelaars en één supportmedewerker. Dit geef je de opportuniteit om de hele levenscyclus van de applicaties te verzorgen en verder uit te werken. Ook is men nu bezig met de verdere uitbreiding naar een mobiele applicatie, waardoor jouw input hier een belangrijk gegeven kan zijn.

 

 

Jouw profiel

 • Het werken in een klein team heeft als gevolg dat je flexibel moet kunnen zijn. Je bent dus iemand die op zoek is naar een functie waar hij/zij ook kan bijspringen waar nodig.
 • Het product richt zich veeleer naar de logistieke sector, waardoor ervaring/interesse in deze zeker als een pluspunt wordt gezien.
 • Men zoekt iemand die een impact wil hebben in de projecten waarop deze werkt. Oog voor detail en zelf ook een inbreng hebben in de gebruikte technologieën of methoden, wordt hier gestimuleerd.
 • Projecten waarop ze hier werken zijn meestal voor een lange periode, waardoor het belangrijk is dat je iemand ben die planmatig te werk gaat en voldoening kan halen uit klein afgewerkte segmenten.
 • Je hebt een bachelor in Toegepaste Informatica of een master in computerwetenschappen. Daarnaast heb je minimum 4 jaar professionele ervaring in .NET webontwikkeling.
 • Werken in eigen streek is voor jou een must!

 

Ons aanbod

 • Een functie binnen een kleinschalig team, met korte communicatielijnen en een huiselijke sfeer.
 • De nodige afwisseling hebben in jouw taken en verantwoordelijkheden. Bovenop dit kan je mee de lijnen verder uittekenen voor hun mobiele applicatie in Xamarin.
 • Een uitstekende bruto verloning dat verder aangevuld wordt met een bedrijfswagen, tankkaart, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering en maaltijdcheques.
 • De mogelijkheid om vanuit thuis te werken en flexibele werkuren waar je tussen 08:00 en 9:30 kan starten.
 • De kans om te werken voor een stabiel, maar innovatief bedrijf in het Limburgse Heuvelland.

 

Heb je interesse in deze vacature ?

 

Aarzel dan zeker niet met je CV te contacteren via onderstaande knop.

 

We zorgen steeds voor een confidentiële behandeling van je kandidatuur.

Description société

Austin Bright Technologies is een werving & selectie kantoor voor de IT-sector met een gespecialiseerde expertise richting software development. We bieden een persoonlijke en confidentiële dienstverlening met op maat gemaakte begeleiding naar je volgende professionele uitdaging. Je kan bij ons terecht voor vaste betrekkingen alsook voor freelance opdrachten.

In al onze contacten streven wij ernaar om succesvolle, lange termijn en wederzijds voordelige relaties te creëren.

Zoek je een partner die niet enkel naar je luistert maar die zich toewijdt om je bij te staan in het realiseren van jouw professionele ambities? Neem dan zeker contact op met onze consultants! Zij zitten graag eens met jou rond de tafel.

Lire la suite
Offres similaires basées sur les critères : Developer / Analyst Programmer .NET