N° Référence: CN393
Présentation société Voir les autres offres
   
 

Austin Bright - Fullstack .NET Dev | Cloud Azure

Réf.: CN393

Ben je als ervaren .NET ontwikkelaar op zoek naar een onderneming waar je omringd wordt door specialisten in hun veld en waar zelfontplooiing gestimuleerd wordt? Dan is dit Hasseltse softwarehuis met internationale erkenning mogelijks jouw volgende stap!

 

Met haar platform is het een innovator in het domein van databeheer, marketingcampagne en audience-analyse. Met haar focus op kwaliteit en user experience, probeert men hier niet enkel het beste uit de software te halen maar ook uit de ontwikkelaars. Op vlak van cloud-toepassingen zoekt men hier de nodige versterking met expertise!

 

 

Jouw verantwoordelijkheden

 

Men is hier onderverdeeld in verschillende teams met elk hun finaliteit. Dit kan gaan van Big Data, mailing, cloud tot pure frontend. Daartegenover word je zeker niet belemmerd door één team te kiezen, maar is er een goede wisselwerking. Door de verschillende projecten zal je ook de full life cycle van de applicatie verzorgen! De technische analyse en testing zijn hier belangrijke stappen in.

 

 

Jouw profiel

  • Diepe technologische kennis is hier vereist. Men zoekt iemand die de nodige kennis al heeft of die kan aantonen dit gedurende zijn carrière te hebben nagestreefd.
  • Iemand met oog voor detail en een probleemoplossende aanpak. Dit omdat kwaliteit hier hoog in het vaandel wordt gedragen en dit ook jouw doel dient te zijn.
  • Een persoon dat voor een aangename werksfeer wil zorgen en graag communiceert/brainstormt met zijn collega's over nieuwe ideeën.
  • Een bachelor in Toegepaste Informatica of Master in Computerweten. Dit vul je aan met een minimum van drie jaar professionele werkervaring.
  • Een specialisatie in backend ontwikkeling met een goede kennis van cloud-toepassingen.

 

Ons aanbod

  • Een moderne omkadering waar je alle tools ter beschikking hebt om je functie naar behoren te kunnen uitvoeren.
  • Een onderneming die je via interne kennis, maar ook via verschillende leermogelijkheden/ opleiding de kans biedt om je technische bagage op te krikken.
  • Aantrekkelijk brutoloon dat verder wordt aangevuld met een bedrijfswagen, tankkaart, groepsverzekering, DKV-hospitalisatieverzekering, onkostenvergoeding en maaltijdcheques.
  • Een functie met de nodige afwisseling en vooral binnen een bedrijf die interne mobiliteit sterk promoot! Dit geef je de kans om steeds te kunnen blijven groeien in jouw carrière!
  • Een bedrijf dat haar gezond verstand gebruikt op vlak van flexibiliteit en samen met jou zoekt naar jouw beste work/life balans. Men heeft hier uiteraard flexibele werkuren en de mogelijkheid om vanuit thuis te werken.

 

Heb je interesse in deze vacature?

 

Aarzel dan zeker niet met je CV te contacteren via onderstaande knop.

 

We zorgen steeds voor een confidentiële behandeling van je kandidatuur.

Description société

Austin Bright Technologies is een werving & selectie kantoor voor de IT-sector met een gespecialiseerde expertise richting software development. We bieden een persoonlijke en confidentiële dienstverlening met op maat gemaakte begeleiding naar je volgende professionele uitdaging. Je kan bij ons terecht voor vaste betrekkingen alsook voor freelance opdrachten.

In al onze contacten streven wij ernaar om succesvolle, lange termijn en wederzijds voordelige relaties te creëren.

Zoek je een partner die niet enkel naar je luistert maar die zich toewijdt om je bij te staan in het realiseren van jouw professionele ambities? Neem dan zeker contact op met onze consultants! Zij zitten graag eens met jou rond de tafel.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Developer / Analyst Programmer ASP.NET .NET