N° Référence: JVIT973548
Présentation société Voir les autres offres
   
 

Austin Bright - FullStack. .NET Ontwikkelaar | Ecologisch Platform|

Réf.: JVIT973548

Is aan een applicatie werken met een maatschappelijk impact één van de belangrijkste criteria voor je in je actuele zoektocht? Dan stel ik je graag volgend Antwerps bedrijf voor dat gespecialiseerd is in het groeperen van aankopen rond energie.

 

Met hun IT-team van 10 personen trachten ze de tool zo gebruiksvriendelijk en efficiënt mogelijk te ontwerpen, om de vraag hierna te stimuleren. Je komt in een jonge en dynamische omgeving terecht, binnen een onderneming met meer dan tien jaar ervaring in de sector!

 

 

Jouw verantwoordelijkheden

 

Het is hier een fast pace omgeving, met vooral projecten van korte duur. Er is een nauwe samenwerking met de business om de volledige verwachtingen van de klanten in te lossen. Als fullstack .NET developer zal je aan de volledige life cycle van de applicatie werken. Dit wil zeggen van de technische analyse tot de implementatie hiervan.

 

Men organiseert hier verschillende momenten van reflectie waarbij men steeds brainstormt hoe men het systeem kan verbeteren. Dit is voor hen een belangrijk onderdeel van de functie.

 

 

Jouw profiel

 

Voor hen is het belangrijk dat de persoon al ervaring heeft met B2C contact. Naast de business, heb je hier ook een nauw contact met de eindgebruiker.

 

Als ontwikkelaar heb je al ervaring in het werken aan projecten van korte duur. Dit brengt een andere dynamiek met zich mee, waardoor ervaring/interesse hierin noodzakelijk is.

 

Sterke communicatieve vaardigheden. Dit geeft je de kans om je verstaanbaar te maken aan zowel technische, als niet-technische personen. Uiteraard beheers je zowel het Nederlands, als het Engels.

 

Je bent op zoek naar een functie waarbij je in de brede zin een bijdrage kan leveren aan de maatschappij.

 

Bachelor Toegepaste Informatica of Master Computerwetenschappen. Daarnaast heb je minimum drie jaar professionele werkervaring in .NET ontwikkeling.

 

 

Ons aanbod

 

Werken voor een vooruitstrevende onderneming, waar ethiek en sociaal contact belangrijke aspecten zijn.

 

Een aantrekkelijk brutoloon dat verder aangevuld wordt met extralegale voordelen zoals groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques en GSM-abonnement.

 

Een functie waarbij er gevraagd wordt naar jouw mening en jij ook een bijdragen kan hebben in het verbeteren van het systeem en/of werkmethode.

 

Werken in het centrum van Antwerpen en genieten van heel flexibele werkuren, waarbij je tussen 7:30 en 10:00 kan starten.

 

 

Heb je interesse in deze vacature of ken je iemand die hierin geïnteresseerd kan zijn? Aarzel dan zeker niet om Jens of Cedric van Austin Bright samen met je CV te contacteren via de knop hieronder.

 

We zorgen steeds voor een confidentiële behandeling van je kandidatuur.

Description société

Austin Bright Technologies is een werving & selectie kantoor voor de IT-sector met een gespecialiseerde expertise richting software development. We bieden een persoonlijke en confidentiële dienstverlening met op maat gemaakte begeleiding naar je volgende professionele uitdaging. Je kan bij ons terecht voor vaste betrekkingen alsook voor freelance opdrachten.

In al onze contacten streven wij ernaar om succesvolle, lange termijn en wederzijds voordelige relaties te creëren.

Zoek je een partner die niet enkel naar je luistert maar die zich toewijdt om je bij te staan in het realiseren van jouw professionele ambities? Neem dan zeker contact op met onze consultants! Zij zitten graag eens met jou rond de tafel.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Developer / Analyst Programmer C# .NET