N° Référence: CN394
Présentation société Voir les autres offres
   
 

Austin Bright - Geïnspireerde .NET Dev.| Innovatieve Maritieme Software

Réf.: CN394

Hoewel hun product van zichzelf al in het oog springt, heeft het door de woelige tijden waarin we ons nu bevinden, een extra nut gekregen. Hun software maakt het mogelijk om via artificiële intelligentie en machine learning de navigatie van schepen te automatiseren.

 

Achter dit innoverend product zit een team van toegewijde specialisten en deze zijn op zoek naar een nieuwe pilaar om het project verder te zetten. Vaar je mee in hun schuitje?

 

 

Jouw verantwoordelijkheden

 

Momenteel bestaat het ontwikkelingsteam uit twee ontwikkelaars. Hierdoor is het belangrijk dat je de volledige levenscyclus van de applicatie kan verzorgen. Dit gaande van de technische analyse, het testen tot de implementatie en nazorg. Een ander noodzakelijk gegeven is het steeds willen verbeteren van het systeem, door de kennis die je tijdens opleidingen of vrije tijd hebt geleerd.

 

 

Jouw profiel

  • Analytisch inzicht en hoog redeneringsvermogen. De verschillende algoritmes en modellen die hier gebruikt zullen worden, zullen handelingen op een hoog niveau van je verwachten.
  • Een passie voor technologische innovatie en vooral in de nieuwe spitstechnologieën. Als persoon wil je niet enkel mee zijn met deze, maar hen ook tot een bepaald niveau beheersen.
  • Resultaatsgericht en probleemoplossend werken!
  • Kunnen werken in een klein team met korte communicatielijnen. Dit brengt ook enige flexibiliteit op vlak van de verschillende/afwisselende taken en verantwoordelijkheden.
  • Bachelor in Toegepaste informatica of een Master in Computerwetenschappen. Dit vul je aan met minstens twee jaar professionele werkervaring.

 

Ons aanbod

  • Een boeiende functie binnen een innoverend bedrijf waar de omgeving je stimuleert om steeds het beste van jezelf te geven.
  • Een uitstekende bruto verloning dat aangevuld wordt met een bedrijfswagen, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, onkostenvergoeding, GSM en maaltijdcheques.
  • Flexibele werkuren en de mogelijkheid om na een inloop periode ook vanuit thuis te werken.
  • Een bedrijf met een stevige interne kennis en collega's die zonder te morren voor jou in de bres springen.

 

Heb je interesse in deze vacature?

 

Aarzel dan zeker niet met je CV te contacteren via onderstaande knop.

 

We zorgen steeds voor een confidentiële behandeling van je kandidatuur.

Description société

Austin Bright Technologies is een werving & selectie kantoor voor de IT-sector met een gespecialiseerde expertise richting software development. We bieden een persoonlijke en confidentiële dienstverlening met op maat gemaakte begeleiding naar je volgende professionele uitdaging. Je kan bij ons terecht voor vaste betrekkingen alsook voor freelance opdrachten.

In al onze contacten streven wij ernaar om succesvolle, lange termijn en wederzijds voordelige relaties te creëren.

Zoek je een partner die niet enkel naar je luistert maar die zich toewijdt om je bij te staan in het realiseren van jouw professionele ambities? Neem dan zeker contact op met onze consultants! Zij zitten graag eens met jou rond de tafel.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Developer / Analyst Programmer .NET