N° Référence: CN414
Présentation société Voir les autres offres
   
 

Austin Bright - Ijverige .NET Dev.

Réf.: CN414

Met de start van het nieuwe jaar heb je besloten dat je klaar bent om je niveau op te krikken en op zoek te gaan naar een omgeving die aan deze nood beantwoordt. Je bent op zoek naar een onderneming waar er ruimte is om initiatief te nemen, expert te worden in bepaalde technologieën en omkaderd te zijn met gelijkgestemde collega's.

 

Dit Antwerps bedrijf actief in de financiële sector heeft al enkele jaren het belang van digitalisering gezien en investeert gevoelig in haar IT-departement, deze maakt praktisch ¼ van hun totale werknemers. Ben jij de volgende veelbelovende ontwikkelaar die het team vervoegt?

 

 

Jouw verantwoordelijkheden

  • Zoals je hierboven merkt, werkt men hier met zeer uiteenlopende technologieën en daarom is het belangrijk dat je fullstack kan werken. De teams zijn hier onderverdeeld in verschillende groepen en op basis van jouw interesse en kennis, zal je één van hen vervoegen.
  • Hoewel de focus steeds anders is, wordt van ieder verwacht de gehele levenscyclus van een applicatie te kunnen verzorgen!

 

Jouw profiel

  • Als persoon ben je op zoek naar een bedrijf waar je jezelf verder kan ontplooien en continue uitgedaagd blijft.
  • Je bent op zoek naar een bedrijf met een degelijke structuur, maar waar je zelf een impact kan hebben door bijvoorbeeld het aanbrengen van nieuwe ideeën of methodologieën.
  • Naast een stabiele carrière van minimum vier jaar als een .NET ontwikkelaar, heb je ook minstens een bachelor of master in Informatica. Interesse in financiële producten is een sterk pluspunt.
  • Je hebt oog voor detail, communiceert vloeiend in het Nederlands en Engels & heb als doel een expert te worden in jouw werkgebied.

 

Ons aanbod

  • De uitdagende functie waar je naar op zoek bent, binnen een hoog aangeschreven bedrijf in zijn branche.
  • Een onderneming waar je in optimale omstandigheden jouw functie kan uitvoeren. Je zal hier niet enkel de nodige tools ter beschikking hebben, maar ook collega's die jou motiveren en ondersteunen om je doelen te bereiken.
  • Naast het werken met verschillende hoog aangeschreven technologieën, kan je hier ook genieten van tailor-made opleidingen in de gebruikte technologieën.
  • Tenslotte geniet je hier van een uitstekende bruto verloning gebaseerd op jouw kennis. Daarnaast heb je hier extralegale voordelen als een bedrijfswagen, tankkaart, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, onkostenvergoeding, GSM-abonnement en laptop.

 

Heb je interesse in deze vacature?

 

Aarzel dan zeker niet met je CV te contacteren via onderstaande knop.

 

We zorgen steeds voor een confidentiële behandeling van je kandidatuur.

Description société

Austin Bright Technologies is een werving & selectie kantoor voor de IT-sector met een gespecialiseerde expertise richting software development. We bieden een persoonlijke en confidentiële dienstverlening met op maat gemaakte begeleiding naar je volgende professionele uitdaging. Je kan bij ons terecht voor vaste betrekkingen alsook voor freelance opdrachten.

In al onze contacten streven wij ernaar om succesvolle, lange termijn en wederzijds voordelige relaties te creëren.

Zoek je een partner die niet enkel naar je luistert maar die zich toewijdt om je bij te staan in het realiseren van jouw professionele ambities? Neem dan zeker contact op met onze consultants! Zij zitten graag eens met jou rond de tafel.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Developer / Analyst Programmer .NET