N° Référence: CN396
Présentation société Voir les autres offres
   
 

Austin Bright - Inzichtrijke .NET Dev

Réf.: CN396

Deze beursgenoteerde multinational met een specialisatie in het design en in productie brengen van software voor microchips, is op zoek naar een ervaren .NET developer. Je zal hier terechtkomen in een hoogtechnologische omkadering, met de nodige interne kennis om je niet alleen te ondersteunen maar ook te stimuleren. Omdat IT de core business is van deze onderneming, wordt hier geïnvesteerd in de tools dat je nodig hebt om jouw werk naar behoren te kunnen uitvoeren!

 

 

Jouw verantwoordelijkheden

 • Je merkt op basis van de opgesomde technologieën dat deze functie sterk naar de backend ontwikkeling gericht is.
 • Daarnaast hecht men hier veel belang aan de "security" kant van de applicatie, waardoor je hier een goed oog voor moet hebben. Men verzorgt hier de volledige levenscyclus van de applicatie, van de technische analyse tot de ondersteuning!

 

Jouw profiel

 • Master in Toegepaste Informatica of Computerwetenschappen, aangevuld met minimum twee jaar professionele werkervaring binnen een .NET omgeving.
 • Een sterk redeneringsvermogen en de wil om volledige ownerschip te nemen van het product waarop je werkt.
 • Een ambitieuze en misschien wel internationale mindset waar je zoekt naar een functie die verschillende toekomstperspectieven kan bieden.
 • Naast het Nederlands, ben je ook vloeiend in het Engels. Het beheersen van Frans is een pluspunt.
 • Je zoekt een functie waar de nadruk momenteel volledig op het programmeren ligt!

 

Ons aanbod

 • Werken in een internationale omkadering, waar je niet alleen de nodige tools ter beschikking hebt maar ook collega's die je waar nodig een handje komen helpen.
 • Een puur technologische functie, waardoor je je volledig kan richten naar het perfectioneren van jouw technische vaardigheden.
 • Een stevige bruto verloning gekoppeld aan een bedrijfswagen, tankkaart, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering (+invaliditeitsverzekering), maaltijdcheques en onkostenvergoeding.
 • Een onderneming dat je ook toekomstperspectieven biedt binnen ontwikkeling, maar ook daarbuiten!
 • Hier profiteer je van flexibele werktijden, je kan je werkdag beginnen tot 10 uur. Dit geeft je de vrijheid om de ochtendspits te vermijden en eventueel andere activiteiten in de ochtend gemakkelijker te plannen.

 

Heb je interesse in deze vacature?

 

Aarzel dan zeker niet met je CV te contacteren via onderstaande knop.

 

We zorgen steeds voor een confidentiële behandeling van je kandidatuur.

Description société

Austin Bright Technologies is een werving & selectie kantoor voor de IT-sector met een gespecialiseerde expertise richting software development. We bieden een persoonlijke en confidentiële dienstverlening met op maat gemaakte begeleiding naar je volgende professionele uitdaging. Je kan bij ons terecht voor vaste betrekkingen alsook voor freelance opdrachten.

In al onze contacten streven wij ernaar om succesvolle, lange termijn en wederzijds voordelige relaties te creëren.

Zoek je een partner die niet enkel naar je luistert maar die zich toewijdt om je bij te staan in het realiseren van jouw professionele ambities? Neem dan zeker contact op met onze consultants! Zij zitten graag eens met jou rond de tafel.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Developer / Analyst Programmer .NET