N° Référence: CN3228459
Présentation société Voir les autres offres
   
 

Austin Bright - Jr. FinTech .NET Developer (met grang naar complexe uitdagingen)

Réf.: CN3228459

Na jouw eerste werkervaring als softwareontwikkelaar heb je het gevoel dat je op vlak van uitdaging een beetje op je honger ben blijven zitten. Je bent op zoek naar een bedrijf die haar eigen software maakt en intern de nodige knowhow bezit om jou de kneepjes van het vak te leren.

 

Hun software wordt dan ook gebruikt door toonaangevende klanten binnen de verzekeringssector waardoor men hier hoge standaarden heeft naar het kwaliteit van de geleverde software. Heb je een economische achtergrond of affiniteit met FinTech? Neem dan contact met ons op en wij geven je met plezier meer uitleg over deze opportuniteit.

 

 

Jouw verantwoordelijkheden

 

Omdat kwaliteit hier primeert vertrekt men altijd van een grondige analyse. Wanneer je de noden van de klanten volledig begrepen hebt zal je verder ook verantwoordelijk zijn voor het ontwerp, testen, ontwikkelen en opvolgen van de applicatie. Naarmate zal je ook de verzekeringssector beter leren kennen en met jouw collega's op hun noden proberen in te spelen. Jouw engagement om mee te denken hoe men het product kan verbeteren, wordt hier sterk aangemoedigd.

 

 

Jouw profiel

  • Een sterk analytisch inzicht en interesse in de financiële sector is een must. Dit zal noodzakelijk zijn om de complexiteit van de software onder de knie te krijgen en deze te verbeteren.
  • Assertiviteit en gedrevenheid worden hier sterk geapprecieerd en aangemoedigd. Men wil dat je steeds het beste uit jezelf haalt!
  • Masterdiploma in Informatica of Wiskundige/Economische richting zoals Burgerlijk Ingenieur, Handelswetenschappen, TEW of Actuariële wetenschappen.
  • Naast de evolutie op technologisch vlak, heb je ook oog voor veranderingen binnen de verzekeringssector.

 

Ons aanbod

 

De hoge verwachtingen die het bedrijf heeft voor haar werknemers wordt op verschillende vlakken beloond:

  • Je geniet hier van een aantrekkelijke verloning en een extralegaal voordelen pakket dat je op basis van je noden kan samenstellen. Je kan hier kiezen uit een bedrijfswagen, tankkaart, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, onkostenvergoeding, GSM-abonnement en laptop.
  • Ze bieden hen ook de mogelijkheid om hun werkschema zo goed mogelijk te laten aansluiten aan hun andere activiteiten. Men werkt hier met flexibele werkuren en ook kan je je werkschema per kwartaal aanpassen aan je situatie.
  • Een moderne werkplaats voorzien van de nodige apparatuur zodat je onder optimale omstandigheden je werk kan uitvoeren.
  • Collega's die elkaar ondersteunen, maar ook positief uitdagen om het beste uit jezelf te halen.

 

Heb je interesse in deze vacature of ken je iemand die hierin geïnteresseerd kan zijn? Aarzel dan zeker niet om te SOLLICITEREN via de knop hieronder.

 

We zorgen steeds voor een confidentiële behandeling van je kandidatuur.

Description société

Austin Bright Technologies is een werving & selectie kantoor voor de IT-sector met een gespecialiseerde expertise richting software development. We bieden een persoonlijke en confidentiële dienstverlening met op maat gemaakte begeleiding naar je volgende professionele uitdaging. Je kan bij ons terecht voor vaste betrekkingen alsook voor freelance opdrachten.

In al onze contacten streven wij ernaar om succesvolle, lange termijn en wederzijds voordelige relaties te creëren.

Zoek je een partner die niet enkel naar je luistert maar die zich toewijdt om je bij te staan in het realiseren van jouw professionele ambities? Neem dan zeker contact op met onze consultants! Zij zitten graag eens met jou rond de tafel.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Database Developer Developer / Analyst Programmer C# .NET