N° Référence: JVIT834359
Présentation société Voir les autres offres
   
 

Austin Bright - Mdr .NET Ontwikkelaar

Réf.: JVIT834359

Dit jong groeibedrijf ontwikkelt applicaties die gebruikt worden in de medische sector. Hun klanten gebruiken hun toepassingen ter optimalisatie van hun bedrijfsvoering enerzijds en het opvolgen van patiënten en hun behandeling anderzijds.

 

Wat hun succesvol maakt hierin is de ijzersterke combinatie van de interne kennis en ervaring in zowel softwareontwikkeling als van de medische sector. Hierdoor weten zij naadloos in te spelen op de noden in deze markt.

 

Ze zoeken een gedreven .NET ontwikkelaar om hun 6-koppig team te versterken.

 

 

Functie

 • Naast het hands-on ontwikkelen van de verschillende applicaties sta je in direct contact met de klanten om requirements op te nemen en te bespreken. Je krijgt hierin ook veel vrijheid om je klanten te adviseren.
 • Je denkt actief mee over innoverende ideeën om de software en het bedrijf naar hogere niveaus te tillen.
 • Je blijft je kennis en ervaring opbouwen zodat je meegroeit met het bedrijf.

 

Profiel

 • Hogere opleiding in Informatica of Ingenieurswetenschappen wat je aanvult met 3 tot 5 jaar ervaring.
 • Je hebt een degelijke kennis van C#.NET (core) voor de backend ontwikkeling. Voor de frontend heb je reeds ervaring met JavaScript (Vue, TypeScript, Knockout...).
 • Je voelt je thuis in een dynamische en levendige omgeving waar je met het gehele bedrijf als 1 team fungeert en communiceert.

 

Aanbod

 • De kans om de gezondheidssector te innoveren en te optimaliseren. De applicaties waar je op werkt zorgen ervoor dat artsen en ziekenhuizen toekomstige uitdagingen het hoofd kunnen bieden.
 • Je komt terecht in een jonge en dynamische omgeving waar je nauw samenwerkt met je collega's. Collegialiteit is hier een belangrijke pijler.
 • Voor de juiste persoon liggen hier ook interessante doorgroeimogelijkheden naar Teamleader, Lead Developer, Architect,...
 • Je krijgt een aantrekkelijk loon met een brutoloon dat afhankelijk van je ervaring kan zal bepaald worden. Dit zal op regelmatige termijn herzien en verhoogd worden.
 • Daarnaast krijg je een mooi voordelen pakket dat bestaat uit een netto vergoeding van € 150, BMW bedrijfswagen, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, ...

 

Heb je interesse in deze vacature?

 

Bezorg ons dan zo snel mogelijk je CV via onderstaande knop.

 

We zorgen steeds voor een confidentiële behandeling van je kandidatuur.

Description société

Austin Bright Technologies is een werving & selectie kantoor voor de IT-sector met een gespecialiseerde expertise richting software development. We bieden een persoonlijke en confidentiële dienstverlening met op maat gemaakte begeleiding naar je volgende professionele uitdaging. Je kan bij ons terecht voor vaste betrekkingen alsook voor freelance opdrachten.

In al onze contacten streven wij ernaar om succesvolle, lange termijn en wederzijds voordelige relaties te creëren.

Zoek je een partner die niet enkel naar je luistert maar die zich toewijdt om je bij te staan in het realiseren van jouw professionele ambities? Neem dan zeker contact op met onze consultants! Zij zitten graag eens met jou rond de tafel.

Lire la suite
Offres similaires basées sur les critères : Developer / Analyst Programmer C# .NET