N° Référence: REPpvvaxgJVIT2019bz
Présentation société Voir les autres offres
   
 

Austin Bright - .NET Core Dev

Réf.: REPpvvaxgJVIT2019bz

De bankensector staat niet direct bekend als de meest innoverende en vooruitstrevende sector op vlak van IT! Daar heeft deze financiële instelling verandering in gebracht! Wil je je passie voor ontwikkeling combineren met je affiniteit voor de financiële sector? Dan zit je hier zeker op je plaats!

 

Om een beeld te schetsen van hun investeringen in technologie en digitalisering 1/4de van hun medewerkers zijn IT-experts (development en infrastructuur). Daarnaast hebben zij ook al jaren op rij awards en prijzen gewonnen voor de stappen die zij omtrent digitalisering al ondernomen hebben. En ze hebben nog ambitieuze toekomstplannen!

 

 

Functie

 • Je komt terecht in het team dat instaat voor het ontwikkelen en onderhouden van hun MicroServices platform. Dit gebeurt in .NET core, Docker en Kubernetes.
 • Je zet de wensen van de gebruikers om in gebruiksvriendelijke en klare softwareoplossingen. Je test deze software direct met de gebruiker waardoor je via korte communicatie feedback ontvangt.
 • Indien je wenst kan je ook je input geven omtrent de cloud architectuur van de applicaties

Dit bedrijf is net buiten Antwerpen en dichtbij de A12 gelegen.

 

 

Profiel

 • Een diploma van een hogere opleiding in IT
 • Minstens 2 jaar ervaring in .NET development
 • Je kan je snel verdiepen in de nieuwste technologieën. Er wordt gewerkt met .NET core, Angular 7 (binnenkort Angular 8), Docker, Kubernetes, Mongo DB,...
 • Je neemt graag initiatief en je deelt graag je ideeën. Er wordt verwacht dat je ownership neemt over de applicaties en de richting hiervan mee bepaalt.

 

Aanbod

 • De bankensector biedt vele voordelen voor werknemers. Denk aan sterke verloningen, veel verlof, stabiliteit,... Hier kan je mee van profiteren terwijl je ook nog je terecht komt in een IT - driven organisatie.
 • De vlakke structuur van de organisatie laat toe dat er snel en efficiënt beslissingen worden genomen en doorgevoerd. Dit maakt het werken een stuk aangenamer.
 • Ze zijn gevestigd in een mooi kantoorgebouw en een moderne inrichting. Dit is ook voorzien van een grote lunchruimte waar je op je wenken bediend wordt. Hier kan je dagelijks genieten van een warm buffet en er altijd een grote variatie en fruit en koeken voorzien. Daarnaast is er ook een bar waar elke werknemer vrij gebruik van kan maken.
 • Wil je even weg achter je bureau, dan kan je je terugtrekken in de ontspanningsruimte welke voorzien is van een pooltafel en pingpongtafel maar waar je ook een brede keuze hebt aan literatuur.
 • Je krijgt een salarispakket dat bestaat uit een brutoloon tussen € 2500 en € 3200. Dit wordt op regelmatige basis verhoogd.
 • Verder krijg je nettovergoedingen (tussen € 100 en € 150 euro), een bedrijfswagen volgens budget, hospitalisatieverzekering, tandverzekering, groepsverzekering en na 6 maanden krijg je ook aandelenopties.

 

Heb je interesse in deze vacature?

 

Bezorg ons dan snel je CV via onderstaande knop.

 

We zorgen van ook confidentiële behandeling van je kandidatuur.

Description société

Austin Bright Technologies is een werving & selectie kantoor voor de IT-sector met een gespecialiseerde expertise richting software development. We bieden een persoonlijke en confidentiële dienstverlening met op maat gemaakte begeleiding naar je volgende professionele uitdaging. Je kan bij ons terecht voor vaste betrekkingen alsook voor freelance opdrachten.

In al onze contacten streven wij ernaar om succesvolle, lange termijn en wederzijds voordelige relaties te creëren.

Zoek je een partner die niet enkel naar je luistert maar die zich toewijdt om je bij te staan in het realiseren van jouw professionele ambities? Neem dan zeker contact op met onze consultants! Zij zitten graag eens met jou rond de tafel.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Developer / Analyst Programmer .NET Core C# .NET