N° Référence: CN398
Présentation société Voir les autres offres
   
 

Austin Bright - .NET Dev. voor Cloudapplicatie Rond Huisarts Software

Réf.: CN398

Dit bedrijf zag 15 jaar geleden het licht omwille van hun eerste klant die hen de kans gaf een specifieke applicatie te maken voor hun praktijk. Naarmate hun reputatie groeide, werd de software complexer en besloten ze een derde persoon toe te voegen aan hun organisatie. De doorbraak kwam toen ze een overheidsopdracht binnenkregen, waar er een grote migratie moest plaatsvinden.

 

Om mee met de tijd te evolueren, besloten ze 3 jaren geleden van C++ af te stappen en zich te richten naar de .NET wereld. Nu trekt men deze evolutie door naar de Cloudomgeving binnen dezelfde technische stack en zoekt men hier een vierde musketier!

 

 

Jouw verantwoordelijkheden

 • Je komt terecht in een kleine groep van specialisten, waar iedereen de handen uit de mouwen steekt op verschillende vlakken.
 • Hier kan je per project verantwoordelijk zijn voor telkens een ander deel van de lifecycle van een applicatie.
 • Naast de technische analyse, het testen en opvolging van deze kan je ingezet worden om de frontend of backend van de applicatie te ontwikkelen.

 

Jouw profiel

 • Als person ben je iemand die graag overlegt. De reden hiervoor is omdat men hier altijd samen bekijkt hoe men het systeem performanter kan maken. Jouw input is daarin belangrijk.
 • Om de lijn van hierboven verder te trekken, ben je iemand die nieuwsgierig is naar de evolutie op technisch vlak. Dit kan gaan over de technologieën zelf, maar ook over nieuwe werk- en leermethodes.
 • Je gaat planmatig te werk, denkt steeds probleemoplossend en houdt steeds een open mind. Omdat je in een kleine groep terecht komt, ben je een flexibel persoon die zich vlot aan kan passen aan veranderingen.
 • Naast een bachelor of master in Toegepaste Informatica, heb je ook een minimum aan vier jaar professionele ervaring in de .NET framework. Stevige kennis in frontend of cloud technologieën leveren je zeker pluspunten op.
 • Affiniteit met de sector is uiteraard goed meegenomen, maar als je je hier al wilt in verdiepen is dat meer dan genoeg!

 

Ons aanbod

 • Dit bedrijf maakt deel uit van een internationale organisatie waardoor het naast een familiale sfeer, jou ook de nodige toekomstperspectieven kan bieden.
 • Een aantrekkelijk salaris met een bedrijfswagen, tankkaart, onkostenvergoeding, hospitalisatievergoeding en maaltijdcheques.
 • Werken in een modern kantoor met een smartboard, afwasbare muur, ontspanningstafels (pingpong en voetbal) en zelfs een eigen "bar". Men biedt hier ook voldoende fruit aan, maar voor sommige moet je snel zijn!
 • Een functie met de nodige afwisseling binnen een team waar aan goede communicatie veel belang aan wordt gehecht.

 

Heb je interesse in deze vacature?

 

Aarzel dan zeker niet om Jens of Cedric van Austin Bright samen met je CV te contacteren via onderstaande knop.

 

We zorgen steeds voor een confidentiële behandeling van je kandidatuur.

Description société

Austin Bright Technologies is een werving & selectie kantoor voor de IT-sector met een gespecialiseerde expertise richting software development. We bieden een persoonlijke en confidentiële dienstverlening met op maat gemaakte begeleiding naar je volgende professionele uitdaging. Je kan bij ons terecht voor vaste betrekkingen alsook voor freelance opdrachten.

In al onze contacten streven wij ernaar om succesvolle, lange termijn en wederzijds voordelige relaties te creëren.

Zoek je een partner die niet enkel naar je luistert maar die zich toewijdt om je bij te staan in het realiseren van jouw professionele ambities? Neem dan zeker contact op met onze consultants! Zij zitten graag eens met jou rond de tafel.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Developer / Analyst Programmer .NET