N° Référence: CN399
Présentation société Voir les autres offres
   
 

Austin Bright - .NET Dev

Réf.: CN399

Voor de verdere optimalisering van hun software zoekt dit bedrijf een toegewijde .NET ontwikkelaar om hun 10-koppig team te versterken. Dit bedrijf bestaat al sinds de eeuwwisseling en haar applicatie is gericht naar bedrijven/organisaties met tussen de 50 - 400 werknemers.

 

Door de sectoren waarin ze actief zijn, vonden ze het ook belangrijk dat men deze in verschillende talen kon raadplegen (NL/EN/FR). Hun organisatie reflecteert ook de HR-mindset waar men sterk inspeelt op de persoonlijke ontwikkeling van hun eigen werknemers en uiteraard ook hun technische ontplooiing.

 

 

Jouw verantwoordelijkheid

 

Zoals je aan de bovenvermelde technologieën zal merken, ligt de nadruk hier vooral op backend programmeren. Hier zal je de applicatie op maat van de klant ontwikkelen en deze ook bij hen gaan implementeren. Zo leer je hen ook hoe ze best met het product kunnen omgaan. Uiteraard volg je dit op en ondersteun je hen waar het nodig zou zijn.

 

 

Jouw profiel

  • Als persoon ben je matuur en autonoom. Je trekt het project graag naar je toe en respecteert gemaakte afspraken.
  • Als vertegenwoordiger van het bedrijf bij de klant, ben je iemand die vlot uit zijn woorden kan komen. Dit is belangrijk omdat je bij het implementeren van de software meestal met niet technische personen zal communiceren.
  • Je komt best tot je recht in een klein en hecht team. Hier ondersteunt men elkaar waar nodig en houden ze de teamgeest graag zo hoog mogelijk.
  • Om hierop te volgen is het belangrijk dat je zowel het Nederlands, als Engels beheerst omdat je in een internationale groep terechtkomt.
  • Naast een bachelor of master in Toegepaste informatica, heb je ook minimum 2 jaar professionele ervaring als ontwikkelaar.

 

Ons aanbod

  • Een werkomgeving waar je je gewaardeerd voelt en tegelijk ook de kans krijgt om je op technisch vlak volledig uit te leven.
  • Een functie met de nodige autonomie en afwisseling. Naast het programmeren sta je ook in contact met de klant en verzorg je de ondersteuning van jouw project!
  • Een eerlijke verloning met een cafetariaplan. De extralegale voordelen bestaan uit een bedrijfswagen, tankkaart, onkostenvergoeding en maaltijdcheques.
  • Werken buiten het centrum van Antwerpen. Daarnaast geniet je hier van flexibele werkuren en thuiswerk.

 

Heb je interesse in deze vacature?

 

Aarzel dan zeker niet met je CV te contacteren via onderstaande knop.

 

We zorgen steeds voor een confidentiële behandeling van je kandidatuur.

Description société

Austin Bright Technologies is een werving & selectie kantoor voor de IT-sector met een gespecialiseerde expertise richting software development. We bieden een persoonlijke en confidentiële dienstverlening met op maat gemaakte begeleiding naar je volgende professionele uitdaging. Je kan bij ons terecht voor vaste betrekkingen alsook voor freelance opdrachten.

In al onze contacten streven wij ernaar om succesvolle, lange termijn en wederzijds voordelige relaties te creëren.

Zoek je een partner die niet enkel naar je luistert maar die zich toewijdt om je bij te staan in het realiseren van jouw professionele ambities? Neem dan zeker contact op met onze consultants! Zij zitten graag eens met jou rond de tafel.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Developer / Analyst Programmer .NET