N° Référence: JVIT90162357
Présentation société Voir les autres offres
   
 

Austin Bright - .NET Developer / .NET Ontwikkelaar

Réf.: JVIT90162357

Meer dan 30 vestigingen, 300 medewerkers en meer dan 20.000 klanten... Om deze allemaal efficiënt met elkaar samen te laten werken heeft het development team in deze organisatie een arsenaal aan softwareapplicaties ontwikkeld die ervoor zorgen dat het bedrijf loopt als een geoliede machine.

 

Wil jij als .NET developer graag werken in het toffe Leuven? En dat in een vooraanstaand bedrijf dat actief is als financieel adviseur? In een sector waar de digitalisering op volle toeren draait? Lees dan hieronder hoe jij medeverantwoordelijk zal worden voor het toekomstig succes van dit bedrijf.

 

 

Functie

  • Als Full Stack .NET developer zal je met het development team instaan voor de volledige ontwikkelingscyclus van de verschillende applicaties gaande van analyse van de vereisten tot de implementatie van de software en de opleiding van de gebruikers.
  • Daarnaast werk je ook aan gloednieuwe softwaretoepassingen die de werking van het bedrijf nog vlotter laat verlopen.

 

Profiel

  • Je bent in het bezit van een Bachelor of Master in Informatica
  • Minstens 5 jaar als .NET developer waarin je een grondige kennis hebt vergaard van C#.NET en front-end technologieën Angular, Vue en React. Daarbovenop heeft MS SQL ook geen geheimen meer voor je.

 

Aanbod

  • Het kantoor is vlakbij het station van Leuven gevestigd. Dit is enerzijds dus makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en anderzijds kan je na de werkuren profiteren van leuke afterworks in de vele bar en restaurants in de buurt.
  • Nuggets87zijn voor het toekomstig succes. Jij zal hier dus een reële en tastbare bijdrage aan kunnen leveren.
  • Er wordt een compleet salarispakket voorzien met een brutoloon tussen € 2200 en 2800 afhankelijk van je ervaring, een bedrijfswagen, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, bonus, netto vergoedingen, maaltijdcheques,...

 

Heb je interesse in deze vacature? Bezorg ons dan je CV via de knop hieronder.

Description société

Austin Bright Technologies is een werving & selectie kantoor voor de IT-sector met een gespecialiseerde expertise richting software development. We bieden een persoonlijke en confidentiële dienstverlening met op maat gemaakte begeleiding naar je volgende professionele uitdaging. Je kan bij ons terecht voor vaste betrekkingen alsook voor freelance opdrachten.

In al onze contacten streven wij ernaar om succesvolle, lange termijn en wederzijds voordelige relaties te creëren.

Zoek je een partner die niet enkel naar je luistert maar die zich toewijdt om je bij te staan in het realiseren van jouw professionele ambities? Neem dan zeker contact op met onze consultants! Zij zitten graag eens met jou rond de tafel.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Technical Analyst Developer / Analyst Programmer C# .NET