N° Référence: JVIT90252358
Présentation société Voir les autres offres
   
 

Austin Bright - .NET Developer

Réf.: JVIT90252358

Ontstaan als een universitaire spin-off is dit bedrijf op bijna 20 jaar uitgegroeid tot een marktleiding inzake software voor de medische sector. Er zijn meer dan 100 werknemers werkzaam in hun vestiging te Mechelen.

 

Hun software platformen worden gebruikt over heel de wereld en hebben een vlaag van digitalisering en modernisering veroorzaakt in de medische wereld.

 

Omwille van de continue groei van het bedrijf zijn ze momenteel op zoek naar .NET developers.

 

 

Functie

 • Je zal terecht komen in het team dat de backend ontwikkeling van de platformen verzorgt. Er wordt op een Agile manier gewerkt.
 • Naast Backend development werkt je ook aan bepaalde webapplicaties die gebruikt worden
 • Naast het onderhouden en verder ontwikkelen van de bestaande applicaties zal je ook aan de slag gaan met volledig nieuwe features op basis van nieuwe behoeften in de markt.

 

Profiel

 • Je hebt een Bachelor of Master in Informatica
 • Je hebt minstens een 3tal jaar ervaring in .NET development met een sterke kennis van C# en SQL-server.
 • Je hebt idealiter ook kennis van webtechnologieën Angular, TypeScript, JavaScript,... maar dit is geen must.
 • Je hebt een sterke drang om steeds bij te leren. 3 keer per jaar zit je rond de tafel om je verder ontwikkeltraject te bepalen en bij te sturen.

 

Aanbod

 • Je komt terecht in een jong en dynamisch bedrijf en een high pace omgeving. Je zal hier dus zeker niet vervelen.
 • Er worden veel activiteiten zoals teambuildings, bedrijfsfeestjes, lunchactiviteiten, boardgames of Playstation avondjes,... georganiseerd om je collega's goed te leren kennen. Zo krijg je natuurlijk een goede werksfeer tijdens de uren.
 • Je zal een interessante leercurve voor jezelf kunnen opstellen. Op basis van regelmatige evaluaties worden je bijscholingsmogelijkheden bijgestuurd zodat je een op maat groeitraject kan bereiken.
 • Er wordt gewerkt volgens flexibele uren (start tussen 07.30u en 09.30u) en je krijgt 6 extra vakantiedagen per jaar.
 • Je krijgt interessant verloningspakket dat bestaat uit ene brutoloon, groeps- en hospitalisatieverzekering, netto vergoedingen voor internet en GSM, maaltijdcheques en een bonussysteem (10% van jaarloon).

 

We zorgen van ook confidentiële behandeling van je kandidatuur.

Description société

Austin Bright Technologies is een werving & selectie kantoor voor de IT-sector met een gespecialiseerde expertise richting software development. We bieden een persoonlijke en confidentiële dienstverlening met op maat gemaakte begeleiding naar je volgende professionele uitdaging. Je kan bij ons terecht voor vaste betrekkingen alsook voor freelance opdrachten.

In al onze contacten streven wij ernaar om succesvolle, lange termijn en wederzijds voordelige relaties te creëren.

Zoek je een partner die niet enkel naar je luistert maar die zich toewijdt om je bij te staan in het realiseren van jouw professionele ambities? Neem dan zeker contact op met onze consultants! Zij zitten graag eens met jou rond de tafel.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Developer / Analyst Programmer C# .NET