N° Référence: REPCN381
Présentation société Voir les autres offres
   
 

Austin Bright - .NET Engineer

Réf.: REPCN381

Dit bedrijf met internationale allure is op zoek naar een ervaren .NET ontwikkelaar om hun technisch team te versterken. Wat hen interessant maakt is de applicaties die ze ontwikkelen voor hun klanten. Ze zijn actief in verschillende domeinen zoals de zeevaart, pharmacie, beveiliging etc. Dit geeft je als ontwikkelaar de kans om per project een andere sector te leren kennen of in een ander team te werken.

 

 

Jouw verantwoordelijkheden

 

De focus van jouw taken en verantwoordelijkheden liggen bij de verzorging van backend en databases van de applicaties. Ten eerste ben je verantwoordelijk voor de technische analyse, daarna ontwerp je hier de oplossingen voor en verzorg je de ontwikkeling. Tenslotte ben je ook verantwoordelijk voor de implementatie en nazorg van de applicatie bij de klant. Dit is een belangrijk onderdeel van de functie waardoor je het product dus ook grondig moet bestuderen en kennen.

 

 

Jouw profiel

  • Als persoon ben je iemand die graag tot de oorzaak van een "probleem" gaat. Dit is belangrijk omdat je wilt weten wat de noden van de klanten zijn en welke functionaliteiten hun problemen oplost.
  • Hoewel de projecten in groep worden verzorgd, verwacht men hier een persoon die om kan gaan met enige autonomie. Zelfstandig werken is een groot aspect binnen de functie en dit moet je op het lijf geschreven zijn.
  • Je bent in het bezit van een bachelor of master in Toegepaste Informatica / Computer Wetenschappen. Dit vul je aan met enkele jaren professionele ervaring in .NET ontwikkeling en vooral databases. Mocht je ervaring hebben met het implementeren of migratie van databanken, is dit een sterk pluspunt.

 

Ons aanbod

  • Een uitstekend brutoloon dat verder wordt aangevuld met een bedrijfswagen, tankkaart, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, onkostenvergoeding en maaltijdcheques.
  • De nodige afwisseling in de projecten waarop je werkt, maar met toch steeds een rode draad in gebruikte methodologieën.
  • Een stabiele werkgever die sterk investeert in zijn werknemers. Dit niet alleen met de tools die ter beschikking staan, maar ook op persoonlijke ontwikkeling.
  • Een functie met de nodige toekomstperspectieven binnen een internationale kader.

 

Heb je interesse in deze vacature?

 

Aarzel dan zeker niet met je CV te contacteren via onderstaande knop.

 

We zorgen steeds voor een confidentiële behandeling van je kandidatuur.

Description société

Austin Bright Technologies is een werving & selectie kantoor voor de IT-sector met een gespecialiseerde expertise richting software development. We bieden een persoonlijke en confidentiële dienstverlening met op maat gemaakte begeleiding naar je volgende professionele uitdaging. Je kan bij ons terecht voor vaste betrekkingen alsook voor freelance opdrachten.

In al onze contacten streven wij ernaar om succesvolle, lange termijn en wederzijds voordelige relaties te creëren.

Zoek je een partner die niet enkel naar je luistert maar die zich toewijdt om je bij te staan in het realiseren van jouw professionele ambities? Neem dan zeker contact op met onze consultants! Zij zitten graag eens met jou rond de tafel.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Software Administrator Developer / Analyst Programmer ASP.NET C# .NET