N° Référence: JVIT9004
Présentation société Voir les autres offres
   
 

Austin Bright - .NET Ontwikkelaar

Réf.: JVIT9004

Het belang van een stabiel applicatielandschap in een zorginstelling is sterk naar boven gekomen de laatste maanden. De zorgsector heeft eens te meer het licht gezien in digitalisering om een goede informatiestroom in een organisatie te realiseren.

 

Hoewel in dit zorgbedrijf, gelegen inde rand van Antwerpen, reeds een sterk IT team van ontwikkelaars, system engineers, support engineers,... aanwezig is zijn hiervoor nog op zoek naar verdere versterking om aan de toenemende vraag aan digitalisering te kunnen voldoen.

 

 

Functie

  • Je vertaalt functionele vereisten naar bruikbare en efficiënte software oplossingen die de informatie en datastroom doorheen de organisatie (met verschillende vestigingen) verbeteren. Gezien dit vaak gevoelige informatie bevat houd je steeds een oog op de stabiliteit en security aspecten van de applicaties.
  • Je ontwikkelt en onderhoudt nieuwe applicaties in .NET en zorgt voor de integratie van zowel de intern als de extern ontwikkelde toepassingen.
  • Je bent iemand die proactief te werk gaat en je bent creatief met het bedenken van nieuwe oplossingen die de systemen kunnen optimaliseren.

 

Profiel

  • Hogere opleiding in Informatica / Applicatie ontwikkeling / ICT ...
  • Minstens een 2tal jaar ervaring als ontwikkelaar met .NET technologieën C# en VB.NET.
  • Daarnaast beschik je over kennis van JSON, SOAP, XML, TFS en natuurlijk ook SQL. Je weet ook hoe je Web services moet ontwikkelen.

 

Aanbod

  • Als .NET ontwikkelaar draag je hierbij aan het optimaal zorgsysteem. Er is altijd ruimte voor verbetering en hier zal je ook je steentje aan kunnen bijdragen met je eigen ideeën die je dan ook kan gaan uitwerken.
  • De vestiging van waaruit je werkt is gelegen buiten het centrum van Antwerpen waardoor je hier nog kan geraken met de wagen. Er is ook ruime parkeergelegenheid voorzien.
  • Er wordt gelet op een gezonde work-life balans dus je kan hier rekenen op glijdende werkuren en 8 extra verlofdagen (bovenop de wettelijke 20) plus nog eens ADV dagen. Mogelijkheden genoeg dus om je privéleven op orde te houden en leuke vakanties te kunnen plannen.
  • Je krijgt een compleet salarispakket dat bestaat uit een brutoloon naar ervaring, vergoedingen voor woon-werk, extra premies, hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, kortingen op verschillende webshops,...

 

Ben jij de .NET ontwikkelaar waar we naar op zoek zijn?

 

Geef ons snel een seintje via onderstaande knop (voeg ook even je CV toe).

Description société

Austin Bright Technologies is een werving & selectie kantoor voor de IT-sector met een gespecialiseerde expertise richting software development. We bieden een persoonlijke en confidentiële dienstverlening met op maat gemaakte begeleiding naar je volgende professionele uitdaging. Je kan bij ons terecht voor vaste betrekkingen alsook voor freelance opdrachten.

In al onze contacten streven wij ernaar om succesvolle, lange termijn en wederzijds voordelige relaties te creëren.

Zoek je een partner die niet enkel naar je luistert maar die zich toewijdt om je bij te staan in het realiseren van jouw professionele ambities? Neem dan zeker contact op met onze consultants! Zij zitten graag eens met jou rond de tafel.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Developer / Analyst Programmer VB.NET C# .NET