N° Référence: REPCN326
Présentation société Voir les autres offres
   
 

Austin Bright - .NET Ontwikkelaar

Réf.: REPCN326

Het is voor jou altijd een innerlijke strijd geweest om te kiezen tussen de twee carrièrepaden van een pure ontwikkelaar en het voeren van onderzoek naar bepaalde software. Dit bedrijf biedt je de kans om beiden van jouw passies te combineren in één functie. Doordat hun software nog in volle bloei is, zoekt men hier iemand met een R&D mentaliteit. Daarnaast moet je het product je eigen kunnen maken om klanten de meerwaarde te laten beleven.

 

 

Jouw verantwoordelijkheden

 

Als teamlid zal je hier verantwoordelijk zijn voor de huidige software en de verschillende prototypes verder te ontwikkelen. Je bent voor je projecten van A tot Z verantwoordelijk en samen met jouw drie collega's denken jullie verder aan de verbetering van de software. Je zal hier verder moeten verdiepen in de architectuur van MicroServices.

 

 

Jouw profiel

  • Een grote honger naar het werken met een verscheidenheid aan technologieën en methodes. Je hebt een creatieve mindset en ben van nature eerder assertief. Je wilt heer en meester worden van het product.
  • Je trek graag projecten naar je toe en beschrijft jezelf als iemand die graag een stap extra zet om aan de gewenste resultaten te komen.
  • Je bent op zoek naar een functie waar ontwikkeling en onderzoek van evenveel belang geniet. Hierdoor kan je je ten volle in beide verdiepen.
  • Master in (Toegepaste) Informatica of Computerwetenschappen en meer dan drie jaar professionele ervaring met .NET C#, Angular en SQL. Kennis van IoT, mobiele applicaties of React is een pluspunt.
  • Je bent een echte teamspeler die veel belang hecht aan een goed groepsgevoel!

 

Ons aanbod

  • Een bedrijf in volle bloei die het nodige investeert in haar werknemers en hen de vrijheid biedt om zelfstandig te werken aan hun projecten in een modern kader en via een Agile manier.
  • Deze investeringen stoppen uiteraard niet bij opleidingen, maar wordt doorgetrokken op vlak van loon en extralegale voordelen. Naast een aantrekkelijk brutoloon, geniet je hier van een bedrijfswagen, tankkaart, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, GSM-abonnement en laptop.
  • Men stimuleert je hier om nieuwe technologieën of methodes aan te brengen en te onderzoeken hoe men de software kunnen optimaliseren.
  • Enige flexibiliteit op vlak van startuur en de mogelijkheid om één dag vanuit thuis te kunnen werken.

 

Heb je interesse in deze vacature?

 

Aarzel dan zeker niet met je CV te contacteren via onderstaande knop.

 

We zorgen steeds voor een confidentiële behandeling van je kandidatuur.

Description société

Austin Bright Technologies is een werving & selectie kantoor voor de IT-sector met een gespecialiseerde expertise richting software development. We bieden een persoonlijke en confidentiële dienstverlening met op maat gemaakte begeleiding naar je volgende professionele uitdaging. Je kan bij ons terecht voor vaste betrekkingen alsook voor freelance opdrachten.

In al onze contacten streven wij ernaar om succesvolle, lange termijn en wederzijds voordelige relaties te creëren.

Zoek je een partner die niet enkel naar je luistert maar die zich toewijdt om je bij te staan in het realiseren van jouw professionele ambities? Neem dan zeker contact op met onze consultants! Zij zitten graag eens met jou rond de tafel.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Database Developer Developer / Analyst Programmer .NET