N° Référence: CN417
Présentation société Voir les autres offres
   
 

Austin Bright - .NET Ontwikkelaar

Réf.: CN417

Om haar strijd voor een uitstekende digitale bediening verder te kunnen aanbieden aan haar klanten, zoekt dit financieel kantoor een creatieve .NET programmeur om haar platform vorm te geven. Deze zou hun gebruikers een optimaal overzicht kunnen geven over al haar producten rond verzekeringen, beleggen en sparen.

 

Men wil hier hun klein IT-team verder uitbouwen met een persoon die naast de technische kunde, ook graag met out-of-the box ideeën op de proppen komt. Zoek je een uitdaging waar je kan genieten van deze vrijheid, aarzel dan zeker niet om te reageren!

 

 

Jouw verantwoordelijkheden

 

Iedere ontwikkelaar werkt hier aan het volledige platform en daarom is het belangrijk dat je al een eerdere ervaring hebt gehad met de volledige levenscyclus van een applicatie. Jouw taken gaan van het ontwerp van de applicatie, naar de ontwikkeling en het testen ervan. Daarnaast volg je de evolutie hiervan op en ben je ook verantwoordelijk voor ondersteuning.

 

Ken je technologieën of methodes die het platform gebruiksvriendelijker en efficiënter kan doen verlopen, dan ben je hier aan het goede adres!

 

 

Jouw profiel

  • Men is op zoek naar iemand die op zoek is naar een warm team waar er nauw met elkaar wordt samengewerkt.
  • Je ziet programmeren niet enkel als jouw werk, maar ook als een hobby. Als persoon ben je hier echt mee bezig en leer je graag bij van verschillende tutorials, forum of blogs.
  • Jouw technische bagage vloeit voort uit minimum drie jaar professionele ervaring in het .NET framework. Daarnaast beschik je over een bachelor of master in Informatica.
  • Een voorkeur voor de financiële sector is geen must, maar is zeker goed meegenomen gezien de producten waarop je zal werken.

 

Ons aanbod

  • Je komt terecht in een innovatief bedrijf waar digitalisering al serieuze stappen heeft gezet en waar men wil doorgaan op dit elan.
  • Een team die je met open armen ontvangt en die veel belang hecht aan vlotte/directe communicatie.
  • Een competitief brutoloon dat verder wordt aangevuld met een groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques en onkostenvergoeding.
  • Werken in het centrum van Leuven, waardoor je verschillende mogelijkheden hebt op vlak van vervoersmiddel.
  • Je geniet hier tevens ook van flexibele werkuren, waardoor je eenvoudiger jouw dag kan inplannen en de mogelijkheid om van thuis uit te werken.

 

Heb je interesse in deze vacature?

 

Aarzel dan zeker niet met je CV te contacteren via onderstaande knop.

 

We zorgen steeds voor een confidentiële behandeling van je kandidatuur.

Description société

Austin Bright Technologies is een werving & selectie kantoor voor de IT-sector met een gespecialiseerde expertise richting software development. We bieden een persoonlijke en confidentiële dienstverlening met op maat gemaakte begeleiding naar je volgende professionele uitdaging. Je kan bij ons terecht voor vaste betrekkingen alsook voor freelance opdrachten.

In al onze contacten streven wij ernaar om succesvolle, lange termijn en wederzijds voordelige relaties te creëren.

Zoek je een partner die niet enkel naar je luistert maar die zich toewijdt om je bij te staan in het realiseren van jouw professionele ambities? Neem dan zeker contact op met onze consultants! Zij zitten graag eens met jou rond de tafel.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Developer / Analyst Programmer ASP.NET C# .NET