N° Référence: CN400
Présentation société Voir les autres offres
   
 

Austin Bright - .NET Software Duizendpoot

Réf.: CN400

Dit Belgisch bouwconcern wil haar eigen IT-team opbouwen en afstappen van hun huidige consultants. Dit omdat ze het nut van een verdere digitalisering hebben ingezien en graag hierin willen blijven investeren. Hun huidige intern team bestaat uit twee personen en deze willen ze dan ook uitbreiden met een ontwikkelaar met een breed interesseveld.

 

 

Jouw verantwoordelijkheden

 

De kern van jouw functie is dat je niet alleen de hele levenscyclus van een applicatie kan verzorgen, maar dat je ook overal graag wilt inspringen. In grote lijnen ben je verantwoordelijk voor de technische analyse, het testen van de applicaties, deze ontwikkelen en uiteraard de nodige nazorg verzorgen. Als manusje van alles zal je ook ondersteunen op vlak van helpdesk.

 

 

Jouw profiel

  • Je bent iemand die er altijd de moed er inhoudt en geeft steeds het beste van jezelf.
  • Als flexibel persoon kan je jouw aandacht verdelen tussen verschillende gelijklopende zaken. Dit zal nodig zijn omdat je vlot moet kunnen omschakelen tussen je verschillende taken.
  • Naast een breed kennisveld rond het .NET framework, ben je ook niet vies van ondersteunende taken.
  • Je hebt minimum drie jaar professionele werkervaring en ben ook in het bezit van een bachelorsdiploma in Toegepaste Informatica.

 

Ons aanbod

  • Een afwisselende functie binnen een bedrijf waar men uitdaging combineert met werkvreugde.
  • Werken in eigen streek, waardoor verre afstanden verleden tijd zijn. Daarnaast geniet je hier ook van flexibele werkuren en de mogelijkheid om één dag vanuit thuis te werken.
  • Een competitief brutoloon dat verder wordt aangevuld met een bedrijfswagen, tankkaart, hospitalisatieverzekering en onkostenvergoeding.
  • Als je nu het team vervoegt kom je terecht in de beginfase van een sterk groeiende groep in de toekomst. Met andere woorden, deze functie opent deuren naar de toekomst.

 

Heb je interesse in deze vacature?

 

Aarzel dan zeker niet met je CV te contacteren via onderstaande knop.

 

We zorgen steeds voor een confidentiële behandeling van je kandidatuur.

Description société

Austin Bright Technologies is een werving & selectie kantoor voor de IT-sector met een gespecialiseerde expertise richting software development. We bieden een persoonlijke en confidentiële dienstverlening met op maat gemaakte begeleiding naar je volgende professionele uitdaging. Je kan bij ons terecht voor vaste betrekkingen alsook voor freelance opdrachten.

In al onze contacten streven wij ernaar om succesvolle, lange termijn en wederzijds voordelige relaties te creëren.

Zoek je een partner die niet enkel naar je luistert maar die zich toewijdt om je bij te staan in het realiseren van jouw professionele ambities? Neem dan zeker contact op met onze consultants! Zij zitten graag eens met jou rond de tafel.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Developer / Analyst Programmer .NET