N° Référence: JVIT73452
Présentation société Voir les autres offres
   
 

Austin Bright - Snr .NET Developer / Machine Learning & AI

Réf.: JVIT73452

Bedrijf

 

Dit jong bedrijf in Hasselt is actief in het ontwikkelen van Machine Learning en Computer Vision Software. Hoewel ze nog maar een paar jaar bestaan hebben ze al een mooi klantenportfolio kunnen opbouwen dat bestaat uit onder andere Unilever, Carrefour, Bristol en nog vele andere.

 

Momenteel bestaat hun team uit 8 leuke collega's en zijn ze op zoek naar een gemotiveerde ontwikkelaar die mee wilt groeien met het bedrijf. Als reeds ervaren .NET developer krijg je hier de kans om mee de richting van de onderneming te bepalen.

 

 

Functie

 • Je bouwt mee aan het bestaande software platform en denkt mee over de ontwikkeling hiervan op lange termijn. Je houdt hiermee steeds rekening met de feedback en eisen van klanten.
 • Je bent medeverantwoordelijk voor het uitwerken van innoverende nieuwe features en updates. Zo bepaalt jouw creativiteit de toekomst van het product.
 • Je groeit mee met het bedrijft en zal zo je verantwoordelijkheden kunnen opbouwen.

 

Profiel

 • Bachelor of Master in Informatica of Elektronica.
 • Je kan minstens 5 jaar ervaring in .NET development voorleggen. Bij voorkeur kan je ook ervaring voorleggen in Machine Learning, AI en/of Computer Vision software.
 • Je hebt een grondige kennis van C#.NET, Angular (bij voorkeur Angular 6), Azure en API design.
 • Heb je ervaring met C/C++, Python of Xamarin? Dan is dit alvast een pluspunt.

 

Aanbod

 • De kans om mee te groeien met een succesvol en jong bedrijf. Met de juiste inzet en motivatie kan je hier een mooie carrière uitbouwen.
 • Je komt terecht in een jong en leuk team waardoor er een goede dynamiek hangt binnen het bedrijf. Ben je een goedlachs persoon dat graag eens mopje tapt? Dan zal je hier op je plaats zitten.
 • Het bedrijf is toegankelijk gelegen in Hasselt met veel handige faciliteiten als restaurants, bars, een mooi park... in de nabije omgeving.
 • Je krijgt een competitief verloningspakket dat bestaat uit een bruto dat, afhankelijk van je ervaring zal bepaald worden, een bedrijfswagen, netto vergoedingen, maaltijdcheques, GSM en laptop.

 

Heb je interesse in deze vacature? Bezorg ons dan je CV via de knop hieronder.

Description société

Austin Bright Technologies is een werving & selectie kantoor voor de IT-sector met een gespecialiseerde expertise richting software development. We bieden een persoonlijke en confidentiële dienstverlening met op maat gemaakte begeleiding naar je volgende professionele uitdaging. Je kan bij ons terecht voor vaste betrekkingen alsook voor freelance opdrachten.

In al onze contacten streven wij ernaar om succesvolle, lange termijn en wederzijds voordelige relaties te creëren.

Zoek je een partner die niet enkel naar je luistert maar die zich toewijdt om je bij te staan in het realiseren van jouw professionele ambities? Neem dan zeker contact op met onze consultants! Zij zitten graag eens met jou rond de tafel.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Technical Analyst Developer / Analyst Programmer C# AI / Machine Learning .NET