N° Référence: JVIT90039/8764
Présentation société Voir les autres offres
   
 

Austin Bright - Snr .NET Developer

Réf.: JVIT90039/8764

Ben je een gedreven .NET developer met een paar jaar ervaring maar kan je huidige werkgever jouw ambities niet volgen?

 

Dit bedrijf in Antwerpen (regio Wilrijk) is op zoek naar een high-potential ontwikkelaar die gaat doorgroeien naar Lead Developer / Teamleader.

 

Ze zijn een advies- en dienstverlenende organisatie en bestaat uit bijna 500 werknemers waarvan 1/5de op IT-afdeling. Ze hebben dan ook reeds enkele jaren op rij prijzen en erkenningen inzake digitalisering gewonnen.

 

Wil je hoger op de .NET carrière ladder klimmen in een bedrijf dat massaal inzet op en investeert in IT? Lees dan zeker even verder!

 

 

Functie

 • Samen met het team ontwikkel je in .NET core, Kubernetes en Docker softwareplatformen in MicroServices. Deze platformen hebben zowel interne als externe gebruikers.
 • In samenspraak met de business analisten werk je applicaties uit die aansluiten bij de wensen van de gebruikers.
 • Je groeit door naar de leidinggevende over het team .NET ontwikkelaars. Je zal op termijn de rol van Lead Developer / Teamleader kruipen waarin je ook kwaliteitscontroles, coaching, aansturing,... zal verzorgen.

 

Profiel

 • Een Bachelor en/of Master in Informatica
 • Minstens 4 jaar ervaring in .NET (Core) development en SQL. Heb je ervaring met Kubernetes en Docker? Dan is dat een pluspunt.
 • Aan de frontend kant wordt er gewerkt met Angular 7/8, JavaScript, CSS en HTML
 • Er wordt gewerkt met Azure DevOps en CQRS? Heb je hier ervaring in? Mooi, dat speelt zeker in je voordeel.
 • Je bent leergierig en ambitieus. .NET development is een ware passie voor je en je wilt hier dan ook zo veel mogelijk over weten.

 

Aanbod

 • Je komt terecht in een high-level development omgeving waar je met de nieuwste technologieën kan werk en je hier verder in kan verdiepen.
 • Dit is je kans om in een succesvolle onderneming met een sterke IT-oriëntatie door te groeien naar een leidinggevende positie.
 • Je kennis kan je verder ontwikkelen aan de hand van cursussen en trainings maar ook hackathons en knowledge sharing meetings.
 • Er wordt hier goed voor de werknemers gezorgd, gaande van mooi ingerichte kantoren/werkplekken en volledig verzorgde lunchbuffets tot ontspanningsruimtes en een eigen bar.
 • Initiatief wordt hier toegejuicht. Je moet je ideeën niet voor jezelf houden maar juist op tafel gooien en wie weet krijg je de kans om je eigen nieuwe features of complete applicaties te ontwikkelen en te implementeren.
 • Je krijgt een bovengemiddelde vergoeding dat bestaat uit een bruto startloon (dit kan afhankelijk van je ervaring oplopen tot €6500 bruto), een BMW bedrijfswagen, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, tandverzekering, netto vergoeding tot € 250 per maand, aandelenopties, GSM, laptop,...

 

Heb je interesse in deze vacature?

 

Laat ons dit dan weten via onderstaande knop en bezorg ons je CV.

 

We zorgen voor een confidentiële behandeling voor je kandidatuur.

Description société

Austin Bright Technologies is een werving & selectie kantoor voor de IT-sector met een gespecialiseerde expertise richting software development. We bieden een persoonlijke en confidentiële dienstverlening met op maat gemaakte begeleiding naar je volgende professionele uitdaging. Je kan bij ons terecht voor vaste betrekkingen alsook voor freelance opdrachten.

In al onze contacten streven wij ernaar om succesvolle, lange termijn en wederzijds voordelige relaties te creëren.

Zoek je een partner die niet enkel naar je luistert maar die zich toewijdt om je bij te staan in het realiseren van jouw professionele ambities? Neem dan zeker contact op met onze consultants! Zij zitten graag eens met jou rond de tafel.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Developer / Analyst Programmer .NET